Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора на авто Renault Logan MCV 1.6 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 1931 Коментари: 0

 

Основними параметрами при виборі акумулятора для авто є рівень ємності, потужності, габаритні показники, сполучуваність з різними видами палива, здатність обслуговувати різну кількість бортового обладнання.

Ідеальну технічну і функціональну сполучуваність з Renault Logan MCV 1.6 i демонструють батареї Topcar Expert 60 R+. Такі пристрої мають правосторонню полярність"0". Показники ємності агрегату – 60 Ач. Пі холодної прокрутки досягається рівень струму 480 А.

Параметричні показники пристрою: довжина – 242 мм, ширина – 175 мм, висота – 190 мм. При установці варто враховувати, що вага пристрою досягає 15 кг. Гарантійний термін його обслуговування дорівнює 12 місяцям. Це означає, що якщо після початку використання у вас виникнуть неполадки, то ви маєте право звернутися безкоштовний сервіс, що передбачено виробником.

Батарея Topcar Expert 60 R+ орієнтована на роботу з карбюраторними двигунами і моноинжекторами, однак варто пам'ятати, що оснащення може повноцінно забезпечувати роботу тільки до базового пакету електрообладнання, тому ви не зможете проводити додаткову укомплектування машини сучасними пристроями.

Діапазон робочих температур охоплює показники від -40 до +50 градусів, що дозволяє встановлювати акумулятор навіть у холодну пору року. Він демонструє низьку схильність до саморазряду. Агрегат був створений як морозостійка модель, тому кліматичний фактор не впливає на якість установки АКБ.

У зимовий час року високі показники стартерних можливостей досягаються за рахунок того, що використані висококласні свинцеві пластини. Тестові показники запуску – 490 А.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок