Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Заміна акумулятора авто Mercedes s500 5.5 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 1565 Коментари: 0

Якщо ви встановлюєте акумулятор Bosch S5 100 Ah R+ на авто Mercedes S500 5.5 i, необхідно знати деяку інформацію про особливості роботи обладнання. Так, передбачені показники напруги 12 Ст. При цьому, як вказують позначення, ємність пристрою дорівнює 100 Ач. Навіть при холодної прокрутки (на непрогрітий двигун) ви отримаєте рівень струму до 830А. Цього достатньо для того, щоб безпроблемно експлуатувати обладнання навіть у холодну пору року при негативних температурах.

Встановлюючи пристрій, варто точно визначити його параметричні особливості. Для bosch s5 100ah r+ це показники: довжина – 353 мм, ширина – 175 мм, висота – 190 мм.

Полюсні виводи розташовані по моделі «0». Планка днища виконана за типом О 13, а затиск ланцюга виконаний по 1.

Передбачений європейський тип клем, що означає: плюсовій контакт має товщину 19,5 мм, а негативний – 17, 9 мм. Ця інформація важлива при виборі гайкових ключів при установці.

Ви можете розраховувати на постачання харчуванням не тільки базових комплектуючих машини, але і додаткового бортового обладнання. Рекомендується використання в тому числі і для дизельних моторів. Оскільки рівень потужності був збільшений на 30 відсотків, ви можете легко запускати машину навіть в сильний мороз, що можна перевірити навіть при установці агрегату.

Автопользователь зможете оцінити, що ця акумуляторна батарея значно перевершила вимоги конвеєрного виробництва. Передбачається надійне постачання систем ESP, ABS і ін, а також різних функцій комфорту, передбачених у машині. При цьому схильність акумулятора до саморозряду мінімальна.

Ви можете встановити цю батарею, щоб експлуатувати в міському циклі руху. Агрегат вібростійкий, трясіння і механічні дії переносить безпроблемно.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок