Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка нового акумулятора на Nissan Micra.

Автор: Дата: 21.07.2015 Просмотрів: 5308 Коментари: 0

 

Підібрати автомобільний акумулятор на Nissan Micra 1.2 бензин за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=35_1339

Установка аккумулятора на Nissan Micra

Установка аккумулятора на Nissan Micra

Установка аккумулятора на Nissan Micra

Встановлено новий акумулятор Bosch Blue 60 ампер.

Nissan Micra – японський автомобіль з кузовом типу хетчбек класу «В», випускається в 5 - і 3-тендерної модифікації. Об'єм двигуна складає від 1.0 до 1.6 літрів. Стильний невеликий автомобіль, ідеально підходить для міської їзди. Його компактні розміри дозволяють уникати проблем з паркувальними місцями в умовах завантажених мегаполісів, а невеликий об'єм двигуна забезпечить економічний витрата палива. Лінійка Nissan Micra налічує IV покоління моделі. Последнея версія була представлена в 2013 році в Японії.

Для забезпечення стабільного запуску двигуна і безперебійної роботи електроніки в автомобілі необхідно правильно підібрати акумулятор. Для цього необхідно враховувати особливості і характеристики автомобіля і самого агрегату. Для Nissan Micra підійде акумулятори ємністю від 40 до 60 А/h і показником пускового струму від 380 до 640 А. Ці параметри залежать від об'єму двигуна Micra і наявністю в комплектації додаткового електричного оборудоваия. Напруга повинна становити 12В.

Щоб замінити акумулятор на Nissan Micra для початку потрібно позбутися від старого агрегату. Це нескладна процедура, що не вимагає багато часу і зусиль. Важливо тільки підготувати два гайкові ключі: ріжковий і торцевої з комірчиком.

Відкриваємо капот автомобіля і знаходимо акумулятор вимагає заміни, перебуває він з боку правого крила. Далі необхідно відкрутити клеми з двох сторін батареї. Після цього потрібно відкрутити нижню кріпильну планку акумулятора, розташовану з протилежного від клем боку. Після цього старий акумулятор можна витягати. У нішу встановлюємо нову батарею і прикручуємо її до нижньої кріпильної планки, і затискаємо на ній клеми.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок