Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка автомобільного акумулятора Peugeot Partner 1.9 diesel

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 1290 Коментари: 0

При виборі моделі акумулятора для авто необхідно враховувати декілька важливих чинників: показники потужності і ємності, габарити агрегату, сполучуваність з різними типами палива, витривалість. За всіма технічними та функціональними показниками Hankook 74 Ah R+ відповідає авто Peugeot Partner 1.9 diesel, використовує дизельне паливо.

Ємність акумуляторної батареї 74 Ач, робочий рівень напруги – 12 Ст. При холодної прокрутки рівень пускового струму сягає 680 А. Передбачена полярність R+, тобто правобічна зворотна, що можна встановити, повернувши батарею клемами до себе. Габарити оснащення: довжина – 278 мм, ширина – 177 мм, висота – 190 мм.

Використана спеціальна сітка, яка захищає деталі акумулятора від корозійних процесів. За рахунок технології calcium-tin вдалося знизити схильність оснащення до саморазряду. Електричне опір було знижено за рахунок установки конверта-сепаратора. Між позитивними й негативними пластинами блокується виникнення короткого замикання, що робить роботу з АКБ більш безпечної і продуктивної.

При установці ви можете оцінити повну герметичність конструкції. Для блокування витікання електроліту була встановлена кришка-лабіринт, що дозволяє не боятися вібрації, трясіння або навіть усунення акумулятора. Займання та пожежі повністю виключаються завдяки використанню надійних полум'ягасником. Конструкція агрегату також відрізняється ергономічністю: при установці і транспортуванні ви можете використовувати зручну ручку, зафіксовану на корпусі.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок