Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Установка автомобільного акумулятора Lexus GS350 3.5 бензин

Автор: Дата: 23.08.2016 Просмотрів: 861 Коментари: 0

При установці акумуляторної батареї на авто варто поцікавитися такими показниками, як габаритне відповідність оснащення, його потужність і ємність, особливості конструкції і продуктивність роботи при різних кліматичних умовах.

Якщо ви встановлюєте акумулятор Rocket 80Ah JL+, то варто розуміти, що це обладнання виготовлено для сполучуваності з машинами японського та корейського виробництва, відповідно, «+» буде розташований праворуч агрегату, що можна визначити, повернувши його до себе клемами. Полярність є зворотною.

Зверніть увагу, що товщина клем, з рівнянню з європейським типом комплектації, буде дещо меншою. Так, для плюсового контакту це 12,7 мм, а для мінусового 11,1 мм. При необхідності регулювання ви можете просто використовувати гайковий ключ на 10. Клеми, оскільки мають азіатський тип конфігурації, розміщені на височині, що може створити проблеми нестачі місця між батарей і капотом, однак у випадку Lexus GS350 3.5 i це не повинно становити проблему.

Для того щоб використовувати таке оснащення, ви повинні використовувати як паливо бензин. Передбачено обслуговування машини з підвищеним рівнем комплектації бортового обладнання. Об'єм двигуна повинен перевищувати 3 дм3, що для Lexus GS350 3.5 i ідеально підходить.

Рівень пускового струму навіть при холодному страте дорівнюватиме 600 А. Ви можете звернути увагу, що в порівнянні з заводск4ими стандартами запас резервної потужності для Rocket 80Ah JL+ був значно збільшений.

При використанні ви зможете оцінити високий рівень безпеки обладнання, адже його основний стала лабіринтова конструкція. Це не дає рідини випливати з резервуара. В умовах міського циклу руху агрегат працює дуже продуктивно. За рівнем заряду ви зможете стежити за допомогою спеціального дуже зручного індикатора. Установка не становитиме проблем, адже пристрій оснащений ергономічною ручкою, яку легко використовувати і при транспортуванні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок