Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятор на Опель Віваро (Opel Vivaro): установка Hankook 95 ампер. Відео

Автор: Дата: 13.07.2015 Просмотрів: 20380 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Opel Vivaro 1.9 дизель за посиланням: https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=36_2272

Opel Vivaro – серія передньопривідних фургонів. Виробляються на заводах в Іспанії і Великобританії. Перше покоління Opel Vivaro надійшло в продаж у 2001 році. Фургони цієї моделі доступні в 20 різних комплектаціях на основі двох розмірів колісної бази. Вантажопідйомність Opel Vivaro досягає 1,2 тонни, місткістю вантажного відсіку від 5 до 8 м3. Крім вантажного типу кузова, Opel Vivaro доступний в вантажопасажирському варіанті - модель Tour. Об'єм вантажного відсіку в такому фургоні становить 1,2 - 6,0 м3. Також на базі цього мікроавтобуса проводиться спеціальна серія автомобілів, обладнаних для роботи в якості автомобіля швидкої медичної допомоги.

На даному авто акумулятор встановлений під ногами водія.

Акумулятор знаходиться під металевою кришкою.

Встановлений акумулятор Hankook на 95 ампер-годин.

Opel Vivaro пропонує великий вибір робочих агрегатів. Так, на фургони випускаються з бензиновим 2-літровим двигуном і дизельними – з робочими об'ємами 1,9 і 2,0 літра. Крім того, є версії з електричними і гібридними двигунами. На вибір пропонується три види коробки передач: 5 - і 6-ступінчаста, а також повністю автоматична трансмісія.

Друге покоління Opel Vivaro надійшло у продаж на світовому автомобільному ринку влітку 2014 року. Фургон зазнав значних змін в дизайні, остаточно позбувшись від схожості з Renault Trafic.

Акумулятор для Opel Vivaro повинен мати такі характеристики: ємність від 70A/h до 100A/h, напруга 12В і потужність пускового струму від 670 до 900 ампер. Заміна акумулятора на Opel Vivaro не представляє особливих труднощів і може бути проведена самостійно. Щоб витягти стару батарею, треба зняти захисну кришку акумуляторного відсіку, розташовану під ногами водія. Далі, слід відкрутити клеми і болт нижнього кріплення. Отримувати стару акумуляторну батарею потрібно дуже акуратно, вага агрегату близько 22 кг. Встановивши в нішу новий акумулятор, необхідно затиснути клеми і закрутити на місце нижню кріпильну планку.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок