Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Зарядні пристрої БЛІК від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.06.2017 Просмотрів: 803 Коментари: 0

Зарядні пристрої БЛІК від АвтоЕвроТрейд

 

Практично всі автомобілісти знають, що при певних умовах експлуатації, генератор машини не може повністю повернути батареї витрачену на запуск двигуна енергію. І поступово залишковий заряд зменшується на стільки, що крутити стартер стає все складніше. І необхідно за допомогою спеціального пристрою довести щільність електроліту до нормального значення.

У продажу можна знайти два типи пристроїв для заповнення витраченої енергії акумулятора: зарядне і пуско-зарядний. Другі, порівняно з першими, можуть виконувати ще й функцію швидкого запуску двигуна, без попередньої зарядки акб. Це буває потрібно, коли необхідний терміновий виїзд.

Автомобілістам варто звернути пильну увагу на продукцію торгової марки «Блик». Зарядні пристрої цього виробника зарекомендували себе як надійні і якісні вироби, які мають масу додаткових функцій, що допомагають якісно заряджати сіли джерела живлення. Прикладом таких функцій можуть служити захист від випадкового переплутування полюсів. У цьому випадку короткого замикання не відбудеться, пристрій просто автоматично вимкнеться.

Якщо заглянути в технічний опис приладів, то можна помітити, що максимальне значення, при якому він може заряджати, дорівнює 10 Амперам. А вбудований адаптер сам налаштовується на включену мережа аж до 240 вольт. Так само пристрій може працювати в досить великому температурному діапазоні від мінус 10 градусів, до 40 вище нуля. Це дуже зручно для різних кліматичних зон.

Якщо правильно налаштувати пристрій, то за выдаваемому струму можна дуже точно дозувати зарядку акумулятора. Якщо значення вольтажу буде в межах 12.1, то акб зарядиться на 25 відсотків. 12,3 відповідно 50%. При значенні 12,5 вольт – 75%. А щоб довести до 100% необхідно встановити прилад на заряд струмом 12,7 вольт.

Зарядний пристрій має досить компактне виконання і дуже низький вагу. Так представлений екземпляр важить 600 грамів, що є дуже гарним показником. Більш потужні пристрої важать більше, але і розраховані вони вже на батареї з підвищеною ємністю.

Не варто відмовлятися під час покупки, якщо вам це необхідно, від зарядних пристроїв з додатковими корисними функціями. Так частина з них може в автоматичному режимі провести діагностику джерела живлення, перевірити щільність електроліту та інші дрібні, але корисні можливості.

Універсальність зарядних пристроїв Блик, дозволяє вчасно проводити діагностику стану обладнання і вчасно виправляти його, щоб максимально продовжити термін служби АКБ.

Компанія АвтоЕвроТрейд пропонує купити зарядний пристрій БЛИК на сторінці: https://aet.ua/zardyanye-ustroystva/zu-blik/

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок