Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Потужні акумуляторні батареї Viking від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 09.05.2017 Просмотрів: 1167 Коментари: 0

Потужні акумуляторні батареї Viking від АвтоЕвроТрейд

Свинцево-кислотні стартерні акумуляторні батареї Viking вироблені на українському заводі Мегатекс. Підприємство приймає використану продукцію на утилізацію. При виготовленні товару впроваджують передові технології європейських, азіатських і американських країн. Компанія Мегатекс отримала багато нагород міжнародного рівня за відмінну якість випущених приладів. У 2008 році удостоїлася премії «Кращий вітчизняний товар».

Опис продукції Viking

Автомобільні акумулятори Вікінг – найбільш затребувані в Україні. Прийнятна ціна і якість міжнародного рівня залучають все більше автолюбителів до даного бренду. Для виготовлення агрегатів виробник використовує високотехнологічні сплави бівалентних металів, а також інноваційну гібридну технологію.

Серії АКБ Вікінг

  1. Модельний ряд конструкції М3 Bronze призначений для транспорту з невеликим споживанням енергії. У систему обладнання залитий очищений електроліт, витрата якого дуже низький. Полярність на клемах – плюс/мінус. Гарантійний термін служби джерела живлення – більше 3 років. Пристрій адаптовано до великих перепадів температур і працює без збоїв при показники термометра від - 40 до + 50°С. Важливо дотримуватися правила експлуатації, зазначені в Гарантійному талоні.
  2. Серія АКБ М5 Silver призначена для транспорту з великою кількістю електрообладнання. Це найкраще співвідношення ціни та якості. Термін гарантії на дане обладнання – 30 місяців для легкових і 24 місяці для вантажних авто. Але прослужити джерело живлення може значно довше – більше 5 років. Власник повинен дбайливо ставитися до приладу і дотримуватися правил по інструкції.
  3. Лінійка акумуляторів М7 Gold створена майстрами своєї справи для забезпечення швидкого старту двигуна в будь-яких умовах, незалежно від якості дорожнього покриття. Ця серія призначена для іномарок бізнес-класу з високим енергоспоживанням. Гарантійний термін збільшений до 36 місяців – для легкових і до 24 місяців – для вантажних видів транспортних засобів. Власник може використовувати джерело живлення понад 7 років, дотримуючись техніки безпеки.

Переваги серії Viking Gold

  • Виготовлення приладів з гібридної технології «Кальцій +» із застосуванням бівалентних металів. Присутність малосурьмянистых електродів роблять агрегат більш стійким до розрядів і недозарядам;
  • Склад активної маси АКБ і пластин - запатентовані;
  • Унікальний метод лиття акумуляторних решіток: до складу позитивних електродів входити сурма (до 2%від загальної маси); до негативних пластин додають кальцій;
  • Вібростійкій і ударостійкий корпус виготовлений з європейського поліпропілену. Лабіринтова система з отвором на кришці для виходу газів;
  • Висока адаптація до глибоких розрядів завдяки потужності і унікальної конструкції;
  • Витяг максимально високих і низьких температур повітря (від -50 до +60°С);
  • Не потребує обслуговування (хоча доступ до банків є): вода не витрачається з системи протягом усього терміну експлуатації;

Купити акумулятор Viking вигідно в інтернет-магазині Автоевротрейд: https://aet.ua/car-batteries/akb-viking/

На нашому сайті ви знайдете оригінальні вироби за доступними цінами. Ми ретельно відбираємо продукцію за такими критеріями, як достоїнства і переваги. В каталозі https://aet.ua/shop/ представлені джерела живлення від відомих і перевірених часом світових брендів. До всіх АКБ в комплекті ми докладаємо гарантійний талон.

Якщо у вас є сумніви перед замовленням, наші менеджери детально розкажуть про характеристики і сумісності приладу з вашою машиною. На сайті вказані наші телефони. АКБ від Автоевротрейд – вдалий вибір для справжніх цінителів якісного продукту за розумною ціною.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок