Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Види моторного масла: мінеральні, напівсинтетичні, синтетичні

Автор: Дата: 03.06.2015 Просмотрів: 3891 Коментари: 0
У нашому інтернет магазині Ви завжди можете купити моторне масло Київ, Україна. Підбір і вибір авто масла всіх видів.
 
Види моторного масла: мінеральні, напівсинтетичні, синтетичні Київ, Україна.
 
Існує кілька видів моторного масла як:
Мінеральне моторне масло
Напівсинтетичне моторне масло
Синтетичне моторне масло
 
Мінеральне моторне масло
 
Мінеральне моторне масло виробляють з нафти з допомогою прямої перегонки з використанням мазути. Відрізняється мінеральне масло низькою ціною порівняно з його аналогами, з-за простій технології обробки. Для поліпшення властивостей мінерального масла, додають в натуральну олію – присадки, які дозволяють протистояти корозії, підвищує стійкість до зносу, очищає двигун. Але, на жаль присадки, дуже швидко руйнуються при механічній і тепловій навантаженні, що значно зменшує термін експлуатації масла. На сьогоднішній день велику увагу приділяють підвищенню властивостей і характеристик присадок - мінерального моторного масла. Мінеральне масло рекомендують використовувати для двигунів з невеликими навантаженнями (переїзди на короткі дистанції)
 
Купити мінеральне моторне масло в нашому інтернет магазині Ви завжди зможете за готівковий і безготівковий розрахунок (безнал) Київ, а так само здійснюємо доставку в усі регіони України. У нас представлена лінійка автомасла від світових брендів, в широкому асортименті моторні авто масла мінеральні Київ, Україна.
 
Напівсинтетичне моторне масло
 
Моторне напівсинтетичне масло - це вид масла, який є сумішшю синтетичного і очищеного мінерального масла. В нього доданий цілий пакет присадок, який необхідний для захисту двигуна від корозії і утворення шкідливих речовин.
 
Як вже я описував вище, напівсинтетичне моторне масло складається - мінеральне моторне масло 50-70%, і 30-50% синтетичне. Напівсинтетичне масло коштує набагато дешевше синтетичного, але має кращі властивості, ніж у порівнянні з мінеральним. Основні і головні переваги напівсинтетичного масла – це стабільність механічної роботи деталей двигуна, низька випаровуваність, покращена в'язкість. Напівсинтетичне моторне масло використовують дизельних і бензинових двигунах.
 
Якщо Ви не впевнені у виборі, підбором напівсинтетичного авто масла, або не знаєте де купити моторне масло – наші менеджери допоможуть Вам у виборі, підбором автомасла.
 
Синтетичне моторне масло
 
Синтетичне моторне масло має оптимальні характеристики, які забезпечують тривалу роботу двигуна в різних температурних умовах, і захищає двигун від корозії. Порівняно з іншими видами масел, синтетичне моторне масло повільно випаровується, не має присадок, що в свою чергу зменшує зношуваність двигуна. Синтетичне масло ціна на нього не з дешевих. Тому багато хто вважає, що обійдуться і дешевим напівсинтетичним маслом.
 
Виготовляється масло синтетика на основі нафтових газів, таких як бутилен і етилен. За розробками останніх технологій – дозволяють повністю розкладати синтетичне моторне масло, що не шкодить навколишньому середовищу.
 
Існує сезонне синтетичне масло, яке може бути як зимових, так і літніх, а так само всесезонним. Багато автомобілістів використовують моторне масло синтетика, так само їм потрібно трансмісійне масло синтетика, яке призначене для змащування зубчастих передач в роздавальної коробці, коробці передач, ведучі мости і рульова передача.
 
У нашому інтернет магазині Ви завжди зможете придбати синтетичне моторне масло Київ від відомих світових брендів зі складу.
 
Телефонуйте! Замовляйте прямо зараз моторне масло на автомобіль.
 
Всесвітньо відома марка моторних масел Mobil випускає досить широку лінійку продукції, щоб забезпечити нормальну експлуатацію будь-якого легкового автомобіля. Достатньо один раз вибрати відповідне масло в інтернет-магазині https://aet.ua/car-engine-oils/,щоб подарувати своїй машині європейська якість і рекордну надійність в повсякденній експлуатації.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок