Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Трансмісійне масло

Автор: Дата: 03.06.2015 Просмотрів: 1062 Коментари: 0
Види трансмісійного масла, великий асортимент відомих світових виробників. Заходимо, вибираємо, замовляємо, оскільки у нас найвигідніша ціна.
 
Трансмісійне масло
 
Трансмісійне масло застосовують для зубчастих і черв'ячних (спіральних) механізмів коробки передач. Це масло виконує функцію зниження вироблення деталей трансмісії. Трансмісійне масло утворює тонку оболонку (плівку), яка огортає всі деталі заднього моста і коробки передач. Так само трансмісійне масло володіє антипінним, антикорозійним, і безліччю інших властивостей. Коли зустрічаєтеся з питанням, де купити трансмісійне масло, і будьте гранично обережні, оскільки для кожного автомобіля своє трансмісійне масло або масло в коробку передач.
 
Наша компанія пропонує Вам трансмісійне масло, яке володіє відмінною плинністю і низькотемпературними властивостями. Фахівці нашої компанії зроблять професійний підбір автомобільного мастила на Ваш автомобіль, який підійде для заднього моста і для коробки передач. Якщо Вам потрібно дійсно краще трансмісійне масло – це Mobil, Castrol, Shell, Elf і інші види олії в нашому інтернет магазині «aet.ua».
 
Телефонуйте і замовляйте автомобільні масла!
 
Каталог масла для авто
 
Інші виробники автомасел:
Castrol
Shell
British Petroleum
Total
 
Компанія з виробництва моторних масел Liqui Moly випускає тільки сучасні синтетичні і напівсинтетичні масла. Здатні задовольнити потребу в смазывающем матеріалі навіть гоночний автомобіль. А для всіх інших подарувати феноменальну надійність в різноманітних умовах експлуатації. А купити його за доступною ціною з гарантією якості можна за посиланням https://aet.ua/car-engine-oils/.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок