Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумуляторні батареї від Startech АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 16.05.2017 Просмотрів: 647 Коментари: 0

Акумуляторні батареї від Startech АвтоЕвроТрейд

Продукція Startech проводиться на одному з найбільших заводів Європи в Македонії. Поставляється в країни колишнього СНД вже більше 30 років. Відповідають сучасним міжнародним стандартам, прекрасно підходять за габаритами до багатьох маркам автомобілів: Audi, Peugeot, Renault, Citroen, BMW, Mercedes, Fiat, Chevrolet, Hyundai, KIA, Volvo, Skoda, Opel, Daewoo і багатьох інших.

Важлива деталь: на відміну від європейських, АКБ для японських марок авто мають інші розміри та клеми. Можна не побоюватися за надійність приладів, адже кожен з них відповідає стандарту ISO/TS 16949. Марка Стартек – прекрасна знахідка з високотехнологічним функціоналом.

Особливості технології виробництва акумуляторів Startech

· «Гібридний» спосіб збирання продукції полягає в отливании плюсових решіток із суміші свинцю, селену та сурми, а мінусових – тільки з свинцю і кальцію. Енергетичні характеристики при цьому стабільні, а термін експлуатації – збільшений.

· Конвертний тип сепаратора виключає внутрішнє замикання і раптовий спалах; токоотдача на пластинах – постійна, пропускна здатність – бездоганна.

· На міцному корпусі знаходиться віконце з індикатором, який контролює рівень заряду. Кришка зі спеціальною конструкцією у вигляді лабіринту перешкоджає виходу шкідливих газів. Сірчана кислота, розведена з дистильованою водою, не витікає назовні.

· Агрегат може спокійно працювати при температурах зовнішнього середовища від -40 до +60°С.

· Велика сила пускового струму і широкий діапазон потужності допомагають вибрати найбільш підходящу для автомобіля модель.

· Висока продуктивність при холодному пуску двигуна досягається завдяки просічно-растяжному методом СА/СА.

· Надійний запуск двигуна в лютий мороз і сильну спеку.

· Габарити дозволяють легко закріплювати пристрій в штатному гнізді машини, а ручка вгорі надає зручності при транспортуванні.

· Корпус оброблений пастою, яка утворює захисний шар і не дає пилу і бруду утворюватися на поверхні і забиватися всередину.

Переваги акумуляторних батарей СТАРТЕК

1. Загоряння, швидка розрядка і збої в роботі – це не про Startech. Довготривалість і хороша пускова потужність – основні показники стартерних батарей македонської марки.

2. Крім того, що потужна автоелектроніка довго тримає заряд, вона ще не вимагає доливання рідини в систему.

3. Сезонність – не перешкода. Акумулятор добре витримують сувору українську зиму.

4. Нерівність наших доріг не впливає на цілісність батареї, вона чудово виконує свої функції навіть при екстремальній їзді, тривалих відстанях і постійної тряски.

5. Македонська авто акумулятор можна сміливо називати європейським лідером за кращі енергетичні характеристики.

6. Технологічність, низька ціна і офіційна гарантія – все це підкуповує з першої секунди установки обладнання.

7. Ступінь зносу мінімальна завдяки новітнім розробкам і впровадженню їх у розробку апарату.

Купити акумуляторні батареї GROM від АвтоЕвроТрейд: https://aet.ua/car-batteries/akb-startech/

Звичайно в магазині АвтоЕвроТрейд. Тільки у нас – великий вибір оригінальної продукції та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Замовте у нас і ви залишитесь задоволені.

Адже перед кожним замовленням ми уважно уточнюємо кожну дрібницю у наших покупців: перевіряємо сумісність нової моделі з вашим чотириколісним товаришем, пропонуємо альтернативу в разі сумнівів, обговорюємо умови та термін доставки. Зателефонуйте або напишіть – ми з радістю знайдемо саме те, що вам потрібно прямо зараз. Пам'ятайте, тільки з надійною акумуляторною батареєю ви гарантовано доберетеся до пункту запланованого призначення.

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок