Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Моторні мастила серії Castrol MAGNATEC від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 01.08.2017 Просмотрів: 941 Коментари: 0

Моторні мастила серії Castrol MAGNATEC від АвтоЕвроТрейд

 

Компанія Castrol ось вже протягом більше 80 років займається виробництвом мастильних матеріалів для двигунів внутрішнього згоряння. Інженери компанії постійно стежать за технологіями у виробництві сучасних автомобілів, і намагаються повністю відповідати вимогам, які ставляться перед моторним маслом. І головна особливість всієї лінійки Castrol MAGNATEC, це надійний захист від шкідливого впливу тертя з перших секунд роботи двигуна. Завдяки вмісту в продукті унікальних молекул, захист досягається з момент пуску двигуна в роботу, і до повної його зупинки. Спеціальна формула, розроблена в лабораторіях, дозволяє молекулам масла притягатися до всіх металевих частин двигуна, особливо до тих, де відбувається тертя, і затримуватись на них, навіть коли двигун вимкнений і примусова подача масла неможлива.

Після простою, мастило не повністю стікає в картер. І в момент пуску холодного, мінімальна масляна плівка вже присутній на деталях, і дозволяє уникнути сухого тертя.

Як показують дослідження, найбільш руйнівний вплив на будь-який механізм виробляє саме холодний пуск. Коли кілька секунд деталі працюють при повній відсутності мастильного матеріалу. До 75% всіх руйнівних процесів можна було б уникнути, якби кожен водій мав можливість залити всередину автомобільного мотора MAGNATEC. Щоб він забезпечив максимальну і надійний захист.

Також в період перших 20 хвилин активного прогріву, руйнівні процеси тривають, не в таких великих масштабах як на сухому движку, але все ж поки масло не набрав оптимальну температуру, воно не буде виконувати свої функції в повному обсязі. Революційні розробки від компанії Кастрол, дозволили повністю виключити цей момент. Всі внутрішні деталі захищені з першої секунди роботи стартера, до моменту зупинки мотора.

 

Додаткові переваги продукту

Але на цьому всі переваги не закінчуються. Регулярне використання мастила може подарувати будь-якому движку:

- впевнений пуск навіть в холодну пору року;

- універсальна формула дозволяє використовувати його не тільки в бензинових легкових автомобілях, але і в дизельних, з турбонаддувом або без, з каталізатором вихлопу або сажовим фільтром;

- повністю синтетична основа виключає пошкодження прокладок і гумових ущільнень;

- мастильний матеріал не схильний викликати відкладень в картері і якісно вимиває всі продукти зносу з місць тертя;

- масляна плівка володіє підвищеною міцністю, і витримує навіть найсильніші навантаження, коли стрілка тахометра знаходиться в червоній зоні.

Найкраще продукт Castrol_MAGNATEC використовувати з перших кілометрів експлуатації нового автомобіля. Але ніколи не пізно залити його в машину з пробігом. Масло почне ефективно продовжувати життя мотора навіть на підвищеній стадії зносу. І точно врятує його від раптової зупинки через брак мастильного матеріалу. Водій відразу відчує, наскільки плавно став працювати двигун, пропаде сторонній шум і знизиться токсичність вихлопу.

Купити моторні масла Castrol MAGNATEC можна на нашому сайті: https://aet.ua/car-engine-oils/oil-castrol/

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок