Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Моторні масла Castrol EDGE від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 31.07.2017 Просмотрів: 864 Коментари: 0

Моторні масла Castrol EDGE від АвтоЕвроТрейд

 

Французький виробник моторних олив Castrol ніколи не ставився до тих компаній, які зупиняються на досягнутому. Як тільки на ринку з'являється більш якісний автомобіль, який потребує ще більш надійному смазочном матеріалі, інженери концерну приступають до досліджень. Так свого часу сталося з лінійкою масел EDGE, яка належить до самим топовим виробів і гарантовано може дати двигуну максимальний захист при будь-яких режимах експлуатації. Крім цього, незалежні дослідження показали, що продукт повністю відповідає всім строгим нормам Європейської якості та екологічності.

Продукт марки Castrol EDGE настільки високоякісний, що провідні виробники автомобілів і світові лідери автоспорту використовують EDGE в якості основного мастильного матеріалу. Завдяки спеціальній технології, масляна плівка ніколи до кінця не стікає з деталей. Вона, як би прилипає до металевим частинам двигуна, і залишає його в змащеному стані навіть через тривалий час. Коли ви робите холодний пуск, ваш двигун протягом декількох секунд не працює в сухому середовищі, а миттєво захищений від шкідливого впливу тертя. За рахунок цього в значній мірі підвищується термін служби будь-якого агрегату. Також масло охоплює досить широкий спектр характеристик, і всередині марки поділяється на серії: Titanium FST, Sport, і Diesel.

Якщо це допустимо заводом виробником автомобіля, то Castrol EDGE може змінюватися з підвищеним пробігом. Випробування показали, що навіть пробіг в 50000 км. не порушує показників в'язкості, і змащення зберігає всі свої номінальні показники.

Поки масло знаходиться всередині двигуна, від машини можна очікувати більшу економічність у споживанні палива і більш плавний знос всіх агрегатів, без різких стрибків.

До найбільш очевидним перевагам Castrol EDGE також відносяться:

- схильне не тільки проникати навіть в найменші зазори, але і ефективно забирати з собою частину тепла, таким чином охолоджуючи деталі;

- більш довгі інтервали заміни, порівняно з іншими продуктами;

- повністю синтетична основа робить його досить універсальним і дозволяє використовувати його на протязі всього року;

- навіть під час високих навантажень на усі частини двигуна, масляна плівка залишається цілою і неушкодженою, мінімізуючи тертя і продовжуючи термін експлуатації;

- не схильне викликати нагар всередині камери згоряння, і ефективно бореться з відкладеннями всередині двигуна;

- підвищений ККД агрегату в цілому (доведено стендовими випробуваннями підтверджено сертифікатами);

- якісно справляється з видаленням продуктів зносу, виводячи їх з місць тертя і надійно ізолюючи в масляному фільтрі.

Ця серія є візитною карткою компанії Castrol, в якій зібралися всі сучасні напрацювання інженерів і фахівців по створенню мастильних матеріалів. Цілий пакет сучасних присадок піклується про двигуні, і дозволяє йому працювати без пошкоджень на піку своїх можливостей.

Купити моторні масла Castrol EDGE можна на нашому сайті: https://aet.ua/car-engine-oils/oil-castrol/
 

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок