Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Моторне масло Mobil Super від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.05.2017 Просмотрів: 913 Коментари: 0

Моторне масло Mobil Super від АвтоЕвроТрейд

Концерн Exxon-Mobil випускає продукцію найвищої якості. Компанія – найбільший світовий лідер нафтовидобутку. Цей надійний товар виробляють на заводах в 21 країні світу, щоб покупці на всіх материках мали можливість придбати необхідний товар.

Українські фірми замовляють даний товар з різних країн світу. В інтернет-магазині АвтоЕвроТрейд в Києві можна купити оригінальне змазує речовина від французького виробника. Щоб уберегти себе від підробок, купуйте продукцію у спеціалізованих точках продажу. Змащуючий матеріал Мобіл має відмінні властивості за помірну ціну.

 

Опис автомобільних масел Mobil

Моторне масло Мобіл дозволяє водієві відчувати себе безпечно на дорозі. Продукт виробляють чотирьох видів: всесезонний, напівсинтетичний, синтетичний і повністю синтетичний.

Серія Mobil Super - мастило для покращеного захисту двигуна:

  • Забезпечує чистоту деталей автомобіля і полегшує його запуск;
  • Запобігає формування шламу;
  • Подовжує термін експлуатації двигуна;
  • Не втрачає своїх властивостей в широкому діапазоні температур;
  • Ретельно змащує поверхню деталей і запобігають їх тертя;
  • Міцна захисна плівка служить надійним щитом від корозії металевих виробів транспорту;
  • Ефективна робота при великих навантаженнях і в екстремальних умовах їзди.

Основні показники моторного масла Mobil Super 2000: https://aet.ua/car-engine-oils/maslo-mobil-super-2000-10w-40-4l.html

Продукт напівсинтетичного походження застосовується в сконструйованих по раннім технологій двигунах дизельного і бензинового типу. Застосуємо для позашляхових і вантажних транспортних засобів і для легкових автомобілів. Мастило виконує свої функції навіть при повністю завантаженої машині.

Показник в'язкості, сСТ – 97 і 14,4 при 40 і 100°С;

Щільність – 0,87 кг/л;

t застигання і спалаху – (– 30) і 230 °С.

 

Товари Мобіл Супер 2000 дають додатковий шар захисту деталей і розроблені за сучасними технологіями з застосуванням удосконалених хімічних сполук. Зберігають свою стійкість при холодному запуску мотора.


Основні показники моторного масла Mobil Super 3000: https://aet.ua/car-engine-oils/maslo-mobil-super-3000-5w-40-4l.html

Змазує речовина повністю синтетичного походження виготовлено на основі високотехнологічного штучного масла, отриманого шляхом хімічного синтезу. Рівень експлуатаційних властивостей даної продукції на 100% відповідає очікуванням найвимогливіших автовласників. Мобіл 3000 – це впевненість у тривалій захист обладнання машини.

Показник в'язкості, сСТ – 84 і 14 при 40 і 100°С;

Щільність – 0,86 кг/л при 15 °С;

t застигання і спалаху – (– 39) і 222 °С.

На відміну від моделі Супер 2000, цей вид мастила витрачається довше і не застигає при більш низьких температурних режимах. Знос деталей зведений до мінімуму. Exxon-Mobil рекомендує використовувати речовину Супер 3000 регулярно при складних умовах експлуатації авто. Ідеально підходить для двигунів з турбонаддувом і прямим уприскуванням пального.

Купити недорого моторне масло Mobil Super в АвтоЕвроТрейд

Магазин АвтоЕвроТрейд пропонує безкоштовну заміну масла при покупці. Довірте нам турботу про двигуні вашого автомобіля. Якісна заміна синтетичного продукту – запорука довгої та безперебійної роботи вашого авто.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок