Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Моторне масло Mazda Original Ultra від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 05.05.2017 Просмотрів: 606 Коментари: 0

Моторне масло Mazda Original Ultra від АвтоЕвроТрейд

Японський концерн Mazda цілком піклуватися про своїх споживачів: крім надійних автомобілів вони випускають моторні масла. Змазує речовина повністю адаптоване під транспорт бренду Мазда. Висока якість продукту гарантує чистоту деталей і значно зменшує коефіцієнт тертя один об одного. Воно охолоджує і змащує рухомі частини двигуна. Важливо пам'ятати, що без надійної мастила мотор заклинить після декількох секунд роботи.

Опис моторних масел Mazda Original Ultra 5W-30 5л

Склад продукту - синтетичний, має високі робочі властивості. Забезпечує ефективний захист деталей рухової системи в екстремальних умовах при температурах зовнішнього середовища від – 40 до +50 °С. Хімічний склад речовини, розроблений в лабораторній середовищі, перешкоджає засміченню та утворення шкідливих відкладень всередині мотора. Механічний, хімічний і термічний види деструкції – однаково не страшні при наявності мастильної суміші.

У продукту енергозберігаючі та низковязкие властивості (А5/В5) згідно класифікації АСЕА. Показник в'язкості товару 5W – при пуску двигуна в зимову пору; 30 – значення в літній період часу. З міжнародної специфікації API змазує матеріал відповідає стандарту SL (сучасні транспортні засоби на бензині); CF (мотори з турбонаддувом). Дана модель масла застосовувана у всіляких типах автомобілів – від позашляховиків до малолітражного легкового транспорту.

 

Властивості моторної оливи MazdaOriginalUltra 5W-30:

Переваги моторного масла Mazda Original Ultra:

Купити масло Mazda в магазині АвтоЕвроТрейд: https://aet.ua/car-engine-oils/maslo-mazda-ultra-5w-30-5l.html

Поставитися до вибору моторного масла для своєї машини варто грамотно. Адже на ринку зустрічається багато продавців, які продають недоброякісний товар. Важливо правильно підбирати мастило, адже від цього залежить ефективність роботи рухової системи автомобіля.

На сайті aet.ua представлена тільки оригінальна продукція високої якості за доступною ціною. Консультанти допоможуть з вибором необхідного для товару. Зробити у нас покупку дуже просто: достатньо додати товар у кошик та оплатити. Ми оперативно домовимось про доставку продукції в межах України. Також, при придбанні моторного масла в нашому магазині, його заміну здійснюємо безкоштовно! З нашою допомогою ваш транспорт буде безперебійно працювати в будь-який час року.

  1. Продукт розроблений по інноваційній технології нафтопереробки.
  2. Захисна плівка синтетичного масла зберігає властивості навіть при спортивному стилі їзди.
  3. При критично низьких температурах повітря мастило продовжує виконувати свої корисні функції.
  4. Ідеально поєднується з дизельними двигунами, які працюють в режимі великих навантажень.

Не залежно від типу двигуна і наявності турбонаддува продукція відмінно зарекомендувала себе на міжнародному ринку.

  • Допомагає економити витрати палива в умовах міської їзди на 6%, незважаючи на погодні умови.
  • Подовжує термін служби двигуна.
  • Екологічність: при змазуванні деталей моторним маслом Mazda Original Ultra на 10% скорочується викид шкідливих речовин в атмосферу.
  • Гарантований захист мотора від окислення при регулярному використанні мастильного продукту марки Мазда.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок