Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Моторне масло Aral Blue Tronic

Автор: Дата: 17.03.2017 Просмотрів: 1138 Коментари: 0

Моторне масло Aral Blue Tronic

 

Фірма-виробник Aral, що спеціалізується на випуску мастильних матеріалів. Моторний нафтопродукт даної марки початок проводитися в 1898 р. виключно орієнтуючись на потреби внутрішнього ринку. Підприємство знаходиться в Німеччині. В кінці 1980-х рр. підприємство почало розвивати крім орієнтування на внутрішні потреби країни та експортну спрямованість. Німецька транснаціональна компанія поставляє той же ресурс, як і на внутрішньому ринку, в такі країни як: Польща, Україна, Чехія, Австрія та ін Оригінальні мастильні матеріали на 92% зосереджені в країні-виробнику, тоді як інша частина від загального обсягу виробництва імпортується іншими країнами. Випуск масла здійснюється лише в Німеччині. Представлений товар – виключно німецьке якість, унікальне в своєму роді.

В середині ХХ століття фірми-виробники матеріалів для двигунів почали удосконалити продукцію за типом механіко-структурного облагороджування. За рахунок введення активних речовин, які не давали можливості окислюватися і старіти продукту, вдалося досягти покращення в'язкості і запобігання деталей від пошкоджень.

Незважаючи на стабільно високі показники, розвиток моторного масла не припиняється. Тому на сьогодні масло Aral користується високим попитом у споживача. Купуючи німецькі антифрикційні матеріали, водії забезпечують захист свого движка на передовому рівні. Фірма-виробник прагне продовжити інтервал заміни, підвищити його ресурс.

Формула SuperTronic – прекрасний приклад товару на основі передових технологій. Ціна свідчить про унікальний якості та безпеки для автомобіля. Забезпечується захист при екстремальних погодних умовах і різкому температурному коливанні. У машин з дизельним моторним елементом, які мають впорскування напряму, теж можливе застосування даної продукції.

Фахівці з виробництва працюють над безперервним удосконаленням трансмісійного сировини, враховуючи сучасні вимоги світових програм по захисту навколишнього середовища, що забезпечують сприятливі екологічні показники.

Починаючи з 2000 року, після укладення відповідної угоди між виробниками, за замовчуванням мастильний матеріал заливається в двигун автомобіля від заводу Brabus. Випуск товару регулюється регламентом стандарту DIN ISO 9001.

Разносезонное масло BlueTronic 10W-40 має прекрасні параметри відносно рівня захисту, чистоти і стійкості до низьких температур. Застосування полнозольного пакету присадок дає бездоганний і захисний пусковий процес і чистоту двигуна незалежно від умов роботи і якості палива навіть у холодну пору року.

Продукт BlueTronic 10W-40 почав проводиться в 90-х роках. Раніше даний мастильний сировинної елемент мав назву AralBasicTronic 10W-40. За тривалий час застосування дана продукція підтвердила високу ефективність щодо забезпечення унікальної чистоти двигуна. За рахунок чого досягається тривалий термін служби автомобільного двигуна.

Компанія АвтоЕвроТрейд пропонує широкий вибір моторних масел. Також при покупці будь-якого масла, співробітники ПОВІДОМЛЯЄ зроблять заміну безкоштовно. Сервісний центр та склад-магазин розташовані за адресою: м. Київ, вул. Польова 3-а (Троєщина).

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок