Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільне моторне масло Shell Ultra від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 15.05.2017 Просмотрів: 646 Коментари: 0

Автомобільне моторне масло Shell Ultra від АвтоЕвроТрейд

Нідерландсько-британський нафтогазовий концерн Shell – один з найбільших у світі за рівнем активів. Крім видобутку і переробки «чорного золота» компанія виробляє продукцію на власних підприємствах. Багата історія бренду дозволяє довіряти якості та бути впевненим у надійності використання товарів Шелл.

Shell Helix Ultra - автомасло повністю синтетичного походження. Виготовлено з новітніми присадками і підходить для бензинового, дизельного і біодизельного двигунів; для вітчизняних автомобілів та іномарок різноманітних років випуску. Зберігає чистоту сажових фільтрів весь період використання і істотно скорочує кількість шкідливих вихлопів.

Основні показники Shell Helix Ultra

Склад мастильного речовини гарантує відмінні характеристики і бездоганний хімічний склад. Застосована при створенні унікальна технологія «Shell Pure Plus» означає, що для синтезу базового масла був задіяний природний газ. Суміш гідна високої оцінки. Миючі частки у складі продукту забезпечують дбайливий догляд за мотором.

Ефективна захисна плівка, яку мастило утворює на деталях, відштовхує бруд; забезпечує низький коефіцієнт тертя, продовжуючи термін служби виробів. Витрачається економно, збільшуючи інтервали заміни. Здатне боротися з шкідливими кислотами, які є продуктами згоряння паливного. Завдяки застосуванню Шелл Хелікс Ультра з низьким показником в'язкості витрата пального скорочується на 1,7%. Даний продукт всесезонний і має низькозольний склад.

Характеристики Shell Helix Ultra 5W-30 і 5W-40

Клас

5W-30

5W-40

Ємність, л

4

-/-

Специфікація ACEA

A3/B4

A3/B3, A3/B4

Класифікація API

SL/CF

SN/CF

Допуск ОЕМ авто марок

BMW, LL01; Mercedes Benz, MB 226.5/229.5

Ferrary; MB 226.5/229.5; Porche A 40; PSA B 71 2296; BMW LongLife01; Crysler MS 10725; Fiat 955535 Z2; Renault 0700/0710

 

Обидва види моторних масел прокачуються по системі змащення при t -35°С в момент пуску холодного. Відмінність лише в високотемпературної в'язкості – друга модель здатна витримувати більш суворі кліматичні умови і великі навантаження.

Важлива інформація, на яку слід звернути увагу при покупці: термін зберігання мастила не більше 5 років в закритому вигляді, і 1 рік у відкритому стані. Не відступайте від рекомендацій автомобіля, коли вибираєте, на якому типі в'язкості зупинитися – це головним чином впливає на подальшу ефективність всього процесу. У будь-якому випадку інструкція-керівництво до транспорту послужить надійним помічником. Можете зателефонувати нам – досвідчені менеджери АвтоЕвроТрейд будуть раді вам допомогти.

Купити моторне масло Shell Helix Ultra в АвтоЕвроТрейд: https://aet.ua/car-engine-oils/oil-shell/

Наш сервіс гарантує високий рівень обслуговування. За роки роботи ми відібрали найкращий асортимент оригінальних товарів від всесвітньо відомих виробників. При придбанні моторного масла і фільтрів на сайті aet.ua наші фахівці проведуть безкоштовне сервісне обслуговування по його заміні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок