Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Бесплатаная заміна моторних масел від компанії АвтоЕвроТрейд. Моторне масло FORD Formula F 5W-30.

Автор: Дата: 27.03.2017 Просмотрів: 847 Коментари: 0

Бесплатаная заміна моторних масел від компанії АвтоЕвроТрейд.

Моторне масло FORD Formula F 5W-30.

Найважливіша деталь будь-якого транспортного засобу це - моторне масло. Саме воно є запорукою спокою та впевненості кожного автолюбителя. Від його якості залежить довговічність двигуна Вашого авто. Німецькі фахівці зуміли поєднати універсальні властивості в одному продукті.

Компанія світового класу Ford, запустила у виробництво високоякісне автомасло, що користується величезним попитом. Унікальна середовище тестування, гарантує відмінну особливість мастильних матеріалів бренду.

Для бензинових і дизельних двигунів авто (використовується для Форд Фокус, Фієста) добре підійде першокласне моторне масло, ємністю 5 літрів, - Formula F 5W-30. Завдяки синтетичним базовим елементам і сучасним присадкам, малозольная, легкотекучая рідина, захищає двигун від зносу, а також, економить витрату палива. При його придбанні зверніть увагу на допуски (Ford WSS-M2C 913-C, Ford WSS-M2C 913-B, Ford WSS-M2C 913-A), і специфікації ACEA (A5/B5). Універсальне, практичне - має високі експлуатаційні характеристики, чим зацікавлює цінителів марки.

При первинному використанні даного продукту, уникайте змішування синтетичних і мінеральних масел. І це єдине правило, якого треба дотримуватися в процесі зміни моторної рідини вашого чотириколісного друга.

Синтетика Formula F 5W-30 добре працює в будь-яких умовах експлуатації, в будь-яку погоду не залежно від сезону, а також подовжує життя серця машини.

Німецький виробник наперед подбав про те, щоб покупець легко вибрав потрібну йому продукцію. Маркування на етикетках допомагає з легкістю знайти автосмазку саме для Вас. Найчастіше, подібна напис – це важлива інформація. При купівлі оригінального топливосберегающего масла Ви можете побачити поєднання 5w-30. 5w – означає низькотемпературну в'язкість машинного масла в холодну пору року (w – скорочено від англ. «winter» - зима). 30 – показник високотемпературної в'язкості моторного масла.

Позначення специфікації ACEA, вказує на те, до якого типу двигуна підходить моторна рідина. Специфікація масла Formula Ford F 5W-30 виглядає так: A5/B5.

Де А – масло застосовується в автомобілях з бензиновими моторами, а також відмінно підійде для дизельних моторів.

Перед купівлею і використанням Formula F 5W-30, перевірте, чи відповідають записи в сервісній книзі автомобіля з даними на упаковці. Якщо ж у Вас виникають труднощі у виборі або використанні, то співробітники АвтоЕвроТрейда готові надати висококваліфіковану допомогу.

Заміну масла виробляють фахівці СТО «ТорСагАвтосервис» безкоштовно. Воно розташоване на території нашого підприємства за адресою: р. Київ, вул. Польова 3-а (Троєщина).

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок