Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільне моторне масло Dynamax від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 17.05.2017 Просмотрів: 1366 Коментари: 1

Моторне масло Dynamax: новинка класу Люкс!

ТМ Dynamax пропонує продукцію високої якості за доступною ціною. У Словаччині цей бренд вже встиг здобути популярність, а в Україні про нього поки мало хто знає.

У недалекому минулому, а точніше 25 років тому, в Словаччині була створена компанія під назвою Euro-Vat. Спочатку вона займалася розподілом автомобільних деталей і продуктів переробки нафти. Але в 2001 році засновники вирішують розширити діяльність і починають випускати мастильні матеріали, очищувачі, присадки. Для цього і створюється нова торгова марка. Перше своє творіння, а саме моторні масла, бренд представив в 2003 році.

Завод, на якому виготовляються мастильні речовини, що знаходиться в Словаччині, і випускає не менше 20 000 тонн продукції на рік. Сучасні установки для змішування складових, автоматична лінія розливу – все це дозволяє кваліфікованому персоналу створити такий технологічний процес, при якому будуть збережені всі його особливості.

Щоб виготовити мастильна речовина, на підприємстві використовуються німецькі базові масла, фірмові і високопробні. Для зберігання сировини потрібно 25 резервуарів загальним обсягом більше мільйона літрів.

Європейський рівень забезпечується системою контролю якості ISO 9001:2008. Контроль параметрів виготовляються матеріалів здійснюється на кожній стадії обробки завдяки високотехнологічному обладнанню.

В асортименті бренду налічується майже 250 видів товарів – це антифризи, автокосметика, холодильні агенти, присадки, що омивають рідини та інше. Повний асортимент внесений в електронний каталог запчастин і комплектуючих TecDoc (база даних для замовлення запчастин безпосередньо від виробників автомобільних компонентів).

Важливим показником відмінних властивостей цих машинних масел є офіційні допуски від таких масштабних виробників як Daimler (Mercedes-Benz), Volkswagen (VAG), а також Volvo і Renault. Також є допуск від фірми Deutz, що важливо, так як вона розробляє двигуни.

Для різних типів транспорту розроблені різні групи товарів. Наприклад, для легкових автомобілів, їх є три види: основна серія, серія для спортивного класу і серія для старих моделей.

Відмінні властивості мастильних речовин неодноразово доводяться на практиці в екстремальних гонках. Відома словацька команда іменована Homolya Motorsport використовує саме ці масла, і, безсумнівно, зіграло велику роль в її множинних успіхи. Завдяки застосуванню цих машинних масел на змаганнях, гонщику Мато Хомола вдалося двічі стати віце-чемпіоном Європи. Словацький мотогонщик Іван Якеш також ставав переможцем кілька разів.

Автомобільне масло ТМ Dynamax можна придбати на сайті АвтоЕвроТрейд: Dynamax Premium Uni Plus 10W-40 4л та Dynamax Premium ULTRA 5W-40 4л

Автохімія

На вищезгаданому заводі випускаються також різні технічні рідини: гальмівні, охолоджуючі, склообмивачі та інше. При випуску автохімії підприємство також дотримується європейських стандартів, що багаторазово зазначалося відповідними нагородами. Приміром, за антифриз компанія була нагороджена Словацької Золотою медаллю у 2008 році. Незалежна експертна організація DEKRA також зробила свій внесок і підтвердила марку даного продукту. Більш того, на автозаводі KIA при першій заливці використовують саме тосол Dynamax.

Автокосметика

Три роки тому компанія Euro-Vat вирішила урізноманітнити своє виробництво і випустила групи засобів для догляду за транспортним засобом. Ці товари призначаються для очищення кузова, салону, скла, а так само двигуна, паливної системи. Крім всього цього, бренд також випускає шиномонтажні технічні вироби.

Коментари

Автомобільне моторне масло Dynamax від АвтоЕвроТрейд
(5/5)
Купил это масло на рынке и не ошибся, качество отменное. Решил поинтерисоваться кто и где производит и тут такая вот статья. Спасибо, ещё раз убедился в правильности выбора.
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок