Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Джерела живлення для пожежної та охоронної сигналізації від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 14.06.2017 Просмотрів: 865 Коментари: 0

Джерела живлення для пожежної та охоронної сигналізації від АвтоЕвроТрейд

У сучасному суспільстві практично неможливо обійтися без спеціальних сигналізаційних засобів по збереженню безпеки. Їх можна зустріти практично у всіх сферах людської життєдіяльності: у маленьких і великих магазинах. У приватних будинках, квартирах і офісних приміщеннях. Сигналізаційні пристрої допомагають захистити не тільки приватну власність від проникнення сторонніх людей, але також і на виробництві. Одним з важливих для безпеки людей сигнализационным обладнанням є пожежна сигналізація. Але, на жаль, для якісної роботи такої системи необхідно застосовувати спеціальні акумулятори. Вони повинні забезпечувати енергією систему в ті моменти, коли центральна подача електроенергії неможлива або тимчасово відсутня.

Щоб акумулятор підійшов для обладнання, він зобов'язаний відповідати цілому ряду певних вимог. Бути достатньо ємним, щоб підтримувати заданий напруга на час відключення від основної мережі. Володіти відповідними фізичними параметрами, щоб нормально розміститися в призначеному для нього місці. І так як це обладнання, повинне витримувати певні перепади температур.

Якщо враховувати наступні аспекти при виборі акумулятора, то можна гарантувати безвідмовну роботу на протязі довгого часу. Але для цього необхідно:

- повністю відповідати всім нормам і критеріям для експлуатації в системі пожежної безпеки;

- ретельний аналіз всіх складових системи, допоможе правильно підібрати электроисточник харчування;

- також буде правильним врахувати максимально можливу потужність батареї;

- температура, при якій вона буде експлуатуватися не зобов'язана виходити за її номінальні можливості;

- чи є необхідність в додатковому резерві електроенергії.

Параметри та характеристики, які впливають на вибір відповідної моделі акумулятора:

1. Фізичні габарити.

2. Вид АКБ (застосовувана технологія при виготовленні).

3. Номінальний вольтаж, який видає батарея і заявлена ємність.

4. Завод виробник.

Розмірні характеристики електробатареї

Для цього потрібно знати початкові фізичні параметри. Наприклад, нехай вони будуть в межах від 10 до 15 сантиметрів по довжині. Подивившись в каталозі, які типи корпусів відповідають цим значенням, ми можемо побачити такі потенційні варіанти: Ventura GP12-3.6, Challenger AS_12-3,4. З таким підходом можна підібрати не тільки по довжині, але і по ширині, висоті і іншими важливими параметрами.

Тип акумулятора пристрою для пожежно-охоронної оснащення

Всі пристрої для збереження електричної енергії можна розділити на кілька видів:

- Технологія AGM;

- на основі гелю;

- звичайні кислотно-свинцеві електробатареї;

- тягові АКБ працюють за стандартом DZM.

Наша організація сконцентрувала всі зусилля на одному типі батарей, які ідеально підходять для всіх типів пожежної сигналізації – виготовлені за допомогою методики AGM. Саме цей вид може забезпечити стабільну роботу протягом довгого часу, а також володіє цілим рядом інших достоїнств.

Необслуговувана конструкція робить батарею набагато безпечніше в застосуванні. А досягається це за рахунок спеціальних сепараторів зі скловолокна, який розділяє пластини в банках і не дає їм можливості одержати випадкове коротке замикання. Так само сепаратор з скловолокна не дає парам води випаровуватися з банок, і дозволяє протягом всього терміну експлуатації не доливати дистильовану воду.

В залежності від умов експлуатації, рекомбінація газів дозволяє домогтися дуже великого терміну служби, від п'яти до десяти років щоденної роботи. Такий показник вигідно відрізняє їх від конкурентів.

Показники ємності та напруги

Нормальне напруга наших виробів представлених в інтернет-магазині від 6 до 12 вольт. А ємність знаходиться в діапазоні від 1 до 230 А/год. Такий широкий вибір дозволяє знайти кожному підходящий варіант.

Якщо робити вибір по ємності батареї, то слід враховувати два основних фактори. Перший – на скільки велика охоронна система. Якщо це 1-2 невеликих приміщення, то впорається і невелика батарея, а якщо це величезний виробничий зал, то потрібно більш потужний пристрій. І другий показник – наскільки часто і на який термін відбуваються відключення від основного джерела електроживлення. Якщо в процесі використання АКБ не буде піддаватися повної розрядки, то вона прослужить мінімум в чотири рази довше, ніж періодично разряжаемая. Намагайтеся, щоб вона мала запас потужності на цей випадок.

Так само бувають системи розраховані на різний вольтаж. Більшість сучасних пожежних сигналізацій розраховані на 12 вольт. Але зустрічаються не дуже вимогливі моделі живляться 6 вольтами.

В асортименті інтернет-магазину АвтоЕвроТрейд здебільшого представлені вироби з номінальною напругою 12 вольт, так як цей вольтаж самий затребуваний. Але ми не забуваємо і про 6 вольтів сигнализації.

Кращі виробники АКБ для пожежної та охоронної сигналізації

Всі джерела електроживлення, представлені нашою фірмою, мають заслужену репутацію, і пройшли всілякі випробування на міцність і надійність. І незважаючи на те, що продукція зроблена в Китаї, вона не потрапляє під категорію дешевою.

На нашому сайті представлена продукція таких брендів:

Ventura – фабрика спеціалізується на виробництві АКБ типу AGM з ємністю до 12 А/год і номінальною показанням 6 і 12 вольт.

Challenger – цей завод виготовляє компактні, необслуговувані та надійні джерела енергії. Даний бренд від інших відрізняє низька ціна, при нормальних показниках за якістю і надійності.

Купуючи вироби цих брендів у нас, ми можемо гарантувати саму низьку ціну за високу якість. А можливість доставки покупки практично в будь-яке місто країни, робить магазин доступним будь-якому покупцеві. Китайська продукція від торгових марок Challenger і Ventura, відмінна якість за доступною ціною.

В Інтернет-магазині ПОВІДОМЛЯЄ можна придбати акумулятори Ventura і Challenger: https://aet.ua/car-batteries/gelevye-akkumuljatory/

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок