Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумуляторні батареї GROM від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 16.05.2017 Просмотрів: 716 Коментари: 0

Акумуляторні батареї GROM від АвтоЕвроТрейд

Вітчизняний виробник автономних систем енергозбереження МНПК «WESTA» динамічно розвиває продукцію, що випускається. АКБ Грім набувають ті, хто знає толк в надійному електроустаткуванні для автомобіля. Продукція відповідає європейським стандартам. І за кількома параметрами навіть перевершують деякі всесвітньо відомі марки. Наприклад, здатністю витримувати суворі зимові температури може похвалитися далеко не кожен американський або європейський розробник.

Опис акумуляторних батарей Грім

Висококласний стартерний джерело живлення розроблений для сучасних імпортних автомобілів. Має прекрасні технологічні особливості. Товар українського бренду експортують в Польщу.

Технологічні особливості батарей GROM:

· З технологією «Кальцій+Кальцій» АКБ перебувати в первозданному вигляді тривалий термін;

· Сепараторна стрічка змазана спеціальною пастою, яка запобігає замикання всередині банок;

· Клеми виготовлені за технологією Еxpanded metal, що гарантує відмінну віддачу струму і подовжує загальний термін експлуатації обладнання.

Характерні переваги:

- Висока морозостійкість, працездатність при температурах від – 50 до + 60°С;

- Малообслуживаемость – вода з системи практично не випаровується;

- Достатня стартова потужність для швидкого запуску стартера в будь-яких умовах (вище на 30%, ніж у аналогів);

- Обладнання укомплектоване вибухобезпечною системою, включаючи газовідвідну трубку на кришці і полум'ягасник.

- Тривалий захист від корозії, забруднення і механічних пошкоджень;

- Вдосконалені електричні характеристики на 15 %;

- Корпус особливого будови дозволяє захистити АКБ від зовнішніх вібрацій.

 

Серед широкого вибору надійних агрегатів від ТМ GROM кожен власник авто може вибрати найбільш підходящий варіант. Головне, щоб АКБ підходила за всіма параметрами до машини. Підказкою служить інструкція до транспортного засобу чи можна звернутися до досвідчених менеджерів на сайті aet.ua. Вони точно знають особливості будови кожного обладнання, що входить в асортимент інтернет-магазину.

Види акумуляторів бренду Grom

У Дніпропетровську на заводі Веста-Дніпро виготовляють кілька серій автомобільних акумуляторів Грім.

Серія низкобазовых батарей Грім виготовлена в європейському корпусі з міцного поліпропілену з нижнім кріпленням. Агрегати малообслуговувані, при необхідності в середину можна доливати електроліт. Але витрачається він дуже повільно, так як особливість будови кришки АКБ дає пару назад перетворюватися на рідину. Лінійка джерел живлення застосовується в машинах середнього класу на дизелі і на бензині.

Прилади з лінійки Grom Premium чудово служать в автомобілях з дизельним двигуном. Відмінно підійдуть для іномарок з підвищеним енергоспоживанням. Міцний вантажний корпус має міцні ручки з боків приладу. Компактні габарити – це ще одна перевага даної серії, завдяки якому не потрібно багато місця в транспорті для установки. Характерною особливістю АКБ є підвищена стартерна потужність і дуже повільний процес саморозряду.

Купити акумуляторні батареї GROM від АвтоЕвроТрейд: https://aet.ua/car-batteries/akb-grom/

Приємно знати, що український виробник випускає якісний продукт, що конкурує з європейськими моделями. Ще радісніше від того, що товар з ідентичними до зарубіжних товарів характеристиками можна придбати за значно нижчою ціною.

Все ще сумніваєтеся: брати акумулятор Грім, почитайте відгуки на сайті aet.ua зателефонуйте в магазин АвтоЕвроТрейд. Ми підберемо для вас ідеальну модель до транспортного засобу, яка прослужить довгі роки. Гарантія з моменту придбання – 2 роки.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок