Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Італійські акумуляторні батареї Fiamm від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 04.05.2017 Просмотрів: 728 Коментари: 0

Італійські акумуляторні батареї Fiamm від АвтоЕвроТрейд

Історія італійського концерну Fiamm – багата і багатогранна. На старті виробництва в 1942 році на заводі виготовляли «мотокари» - електропривод для вантажних автомобілів з трьома колесами; стартери АКБ готували до випуску паралельно. У повоєнний час завод Фиамм почав набирати обороти по виготовленню стаціонарних батарей для відновлення промисловості країни.

У 60-ті роки зростання потреб ринку провокує нову хвилю успіху. Торгова марка Фиамм виходить на міжнародний рівень і впевнено закріплює позицію світового лідера з продажу продукції у всіх галузях застосування акумуляторів. Премія QI, отримана компанією в 1989 році за високу якість продукції – прямий тому доказ.

Зараз бренд Фиамм – це просунута марка з 20 підприємствами по всьому світу і експортує свої товари на ринки європейських, азіатських країн, а також у США. Рівень надійності продукції підтверджують світові стандарти QS 9000 та ISO 9001.
 

Характеристики акумуляторів Fiamm

Група компаній стабільно зростає і набирає обертів по випуску більш досконалих екземплярів продукції.

Агрегати даної марки:

  • володіють унікальними властивостями з відновлення заряду;
  • майже не мають внутрішнього опору;
  • зберігають більш ніж достатній резерв енергії на одиницю маси;
  • безперебійно працюють в мінливих кліматичних та екстремальних умовах.

Досконалі характеристики джерел живлення досягаються завдяки застосуванню нано технологій в області електрохімії по розробці моделей АКБ у власному дослідницькому центрі в Італії.

На сайті aet.ua представлені наступні серії агрегатів від ТМ Фиамм:

Diamond – модельний ряд джерел живлення, які призначені для екстремальних умов їзди, для автомобілів обладнаних великою кількістю електроприладів і потребують частого запуску мотора. У конструкції моделей даного типу передбачені всі умови для продовження терміну служби агрегату: свинцево-кальцієвий сплав позитивних і свинцево-сурьмо-селеновий – для негативних пластин; кришка з лабіринтової системою перешкоджає витоку електроліту, а міцний корпус захищає пристрій від струсів і механічних пошкоджень.

Ecoforce AGM – серія герметизованих батарей з поглинаючими сепараторами зі скловолокна забезпечують високу надійність і безпеку. Міцний корпус з ABS пластику – вогнестійкий і ударостійкий. З'єднання клем з міді та ізоляційні накладки захищають апарат від короткого замикання.

Titanium – нова лінійка свинцево-кальцієвих акумуляторів. Їх вдосконалена конструкція забезпечує надійність для автомобілів з великою кількістю електрообладнання. Сплав позитивної решітки пластини з свинцю, кальцію і олова і негативною – з свинцю і кальцію забезпечують потужність приладу і тривалий захист від корозії.

Серія Titanium Pro – це надміцні прилади з поліпшеною системою захисту для міського транспорту. Модель відповідає європейському стандарту якості ЄС 461/2010. Пластини виготовлені за сучасною технологією Expanded Metal, за рахунок якої пускова потужність агрегату збільшена на 30%. Газоотводное пристрій нового покоління перешкоджає випаровуванню і витікання електроліту з системи. Спеціальний фільтр на кришці не дає кислотним парам проникнути до мотору, а також володіє пламегасящей функцією.

Придбати обраний прилад можна в інтернет-магазині Автоевротрейд на сторінці https://aet.ua/car-batteries/akb-fiamm/. У нас ви знайдете широкий асортимент джерел живлення. Ми пропонуємо тільки кращі електроприлади високої якості, які займають лідируючі позиції в світовому рейтингу.

Наш магазин-склад, розташований за адресою: м. Київ, вул. Польова 3-а. При самовивезенні заміну батареї здійснюємо безкоштовно!

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок