Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор у Львові та Львівській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 2865 Коментари: 0

Львів — це справжній діамант не тільки Західної, але і всієї України, справжня скарбниця нашої багатонаціональної культури. Однак львівські вулички вузенькі дуже чутливі до заторів, причиною яких може стати раптовий відмова або поломка, в тому числі, вашого автомобіля.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з умов можливих поломок є ненадійна робота автомобільної акумуляторної батареї. Якщо вам потрібно терміново замінити її, звертайтеся в інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»), де представлена широка палітра брендової продукції практично на будь-який смак. Досвідчений персонал нашого автомагазину незмінно готовий надати покупцям будь-яку консультативну допомогу у виборі відповідного акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через сучасні платіжні системи, доставка по території України через «Автолюкс», «Нову Пошту» та інші оперативні поштові сервіси, допомога в установці на ваш автомобіль, можливість здати відслужив своє акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це ми забезпечимо, електронний автомагазин AET.UA.

Якщо наші клієнти з почуття патріотизму бажають підтримати вітчизняного виробника товарів та послуг, в той же час орієнтуючись на бренди відносно невисокій вартості, на універсальні вузли та пристрої, придатні для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, автомагазин AET.UA допоможе вибрати акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX. Авто акумулятори TOP CAR зарекомендували себе як надійних, недорогих і водночас якісних виробів. Оскільки для їх виробництва використовується перероблена сировина, то покупкою цього виробу ви сприяєте збереженню екології нашої країни. При цьому робочі властивості акумулятора гарантована.

З іншого боку, найбільш прогресивними і в той же час найбільш дефіцитними в межах української митної території є авто акумулятори типу AGM. В автомагазині AET.UA вони представлені одним з найбільш розкручених у світі брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якої машини: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами.

Іншим світовим брендом авто акумуляторів типу AGM, представленим в магазині AET.UA є Varta. Ці батареї відрізняються високою надійністю при прекрасних експлуатаційних і технічних характеристик. Акумулятор Varta рекомендується встановлювати на автомобіль, якщо є необхідність забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер.

Купити акумулятор від надійного виробника і по самій вигідною ціною можна за посиланням https://aet.ua/car-batteries/. Магазин від компанії ПОВІДОМЛЯЄ може запропонувати розширену гарантію на продукцію, і підтвердити якість міжнародними сертифікатами.

Доставка акб по Львівській області міста: Дрогобич, Трускавець, Стрий, Червоноград.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок