Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Авто акумулятори Varta (Варта) - купити

Автор: Дата: 15.09.2014 Просмотрів: 1173 Коментари: 1
Акумулятори Varta – чудовий приклад поєднання прогресивних технологій і надійної стабільності. Ось вже 120 років компанія тішить автолюбителів і автовиробників всієї Європи відмінним німецьким акумулятори Vartaкачеством. Такий великий термін існування і процвітання фірми на ринку постачальників автозапчастин, безумовно, говорить про її високих професійних і ділових здібностях.
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Підприємства по виробництву акумуляторних батарей Varta розташовані в кількох країнах Європи: Франції, Австрії, Чехії, Іспанії і, звичайно, Німеччини. Одним з основних плюсів акумуляторних батарей Varta є такі покращені споживчі властивості як необслуживаемость. Тобто, немає потреби в додаванні дистильованої води. Завдяки тому, що акумулятори Varta випускаються в декількох різних серія, кожен автовласник зможе підібрати потрібну батарею, відповідну до параметрів конкретного автомобіля.
 
Для легкових авто – це Varta Blue Dynamic, Varta Black Dynamic, Varta Ultra Dynamic і Varta Silver Dynamic. Судячи з прекрасним технічним показникам акумуляторів Varta, можна з упевненістю говорити про довговічною, легкою і позбавленою ризиків експлуатації. Після автоматичного складання, акумулятори Varta проходять стандартизацію по общенемецкой нормі DIN. Завдяки застосуванню технології рівномірної намазування електрода з двох сторін і установці сепаратора кишенькового типу підвищеної гнучкості, що абсолютно виключає можливість поломки, стартерні акумулятори Varta мають украй тривалий термін служби. Особливу радіальне будова решітки електрода дозволяє стартеру акумуляторних батарей Varta виробляти гранично високий струм, незалежно від пори року і погоди за вікном.

Вибрати автомобільний акумулятор Varta з розділу https://aet.ua/car-batteries/akb-varta/ сайту компанії AET.UA. Дилера декількох десятків світових виробників АКБ для легкових і вантажних машин дуже просто. Великий асортимент і можливість доставки в будь-яке місто.

 
Дивитися каталог автомобільних акумуляторів Varta
 
Компанія здійснює доставку акумуляторів по всій Україні.

Коментари

Авто акумулятори Varta (Варта) - купити
(4/5)
Варта у вас немецкая или чехия?
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок