Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори на Виноградарі в Києві від aet.ua

Автор: Дата: 14.05.2015 Просмотрів: 2831 Коментари: 0
Купити автомобільний акумулятор Bosch зі складу за низькими цінами на Виноградарі від компанії АвтоЕвроТрей
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Компанія АвтоЕвроТрейд займається продажем акумуляторів Bosch зі складу в своєму інтернет – магазині в якому представлені авто акумулятори в різних серіях: Bosch S3, Bosch S4 Silver, Bosch S5 Silver Plus, BoschS6 AGM High Tec. Завдяки широкому асортименту акумуляторів Bosch, можна підібрати акумулятор на різні марки авто.
Менеджери зроблять підбір акумулятора на вантажні, легкові, автобуси, трактори, мікроавтобуси, а також мото техніку. Програма утилізації акумуляторної батареї (за здачу несправного акумулятора в будь-якому стані), що дає можливість отримати відмінну знижку.
 
Bosch S3 – є надійним джерелом живлення для Вашого авто. Серія автомобільних акумуляторів Bosch S3 розроблені для автомобілів з невеликою кількістю споживанням електроенергії.
Bosch S4 Silver– завдяки німецькою технологією Silver збільшена потужність автомобільного акумулятора, підвищилася здатність запуску двигуна в будь-яку погоду. Серія акумуляторів BoschS4 Silver розроблені для автомобілів з середнім споживанням електроенергії. Автомобільні акумулятори цієї серії підходять практично до будь-якій машині завдяки своєму широкому асортименту.
Bosch S5 Silver Plus– акумулятори цієї серії оснащені новітніми технологіями, які забезпечують енергопостачанням всіх додаткових систем, які встановлені на Ваш автомобіль (кондиціонер, ABS, комп'ютер та інші) Акумулятор серії S5 Silver Plus розроблені для автомобілів з великим споживанням електроенергії.
Bosch S6 AGM High Tec–завдяки гелиевому складу, акумулятори серії S6 AGM High Tec володіють довговічністю і стійкістю до заряду/розряду. Завдяки сучасним технологіям автомобільний акумулятор цієї серії забезпечує безперебійний і надійний прийом і віддачу струмів.
 
Купити акумулятори для автомобілів відомих світових виробників з розширеною гарантією дозволить інтернет магазин https://aet.ua/car-batteries/. Тут, у каталозі представлені тільки перевірені виробники, які уклали довгостроковий контракт з фірмою ПОВІДОМЛЯЄ.
 
Наша компанія займається продажем акумуляторів Bosch на Виноградарі за готівковий і безготівковий розрахунок (безнал).
У нашому Інтернет – магазині Вас приємно здивують низькі ціни, а також Акції, Знижки, Нові!
Зателефонувавши до нас, ми допоможемо Вам знайти якісний акумулятор на Чернігівській.
Телефони швидкої консультації: (044)227 15 87, (063)237 15 80, (067)547 38 38.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок