Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Ужгороді та Закарпатській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 2247 Коментари: 0

Ужгород — обласний центр Закарпаття, справжні «легкі» всієї України. Щоб зберегти цей унікальний край для нащадків, дуже важливо стежити за правильною збалансованої роботою всіх частин і механізмів вашого автомобіля, щоб його вплив на довкілля був мінімальним. А значить — за відсутністю всіляких поломок.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Досить поширеною причиною, по якій автомобіль може заглохнути, є зношеність автомобільного акумулятора. Якщо вам потрібно терміново замінити акумуляторну батарею, без зайвих вагань звертайтеся в наш інтернет -автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут клієнтам завжди нададуть на вибір брендову продукцію практично на будь-який смак! Наш персонал завжди готовий проконсультувати найвибагливіших клієнтів у виборі підходящого авто акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні інтернет-системи, доставка по території України з сьогодні на сьогодні/завтра, допомога в установці на ваш автомобіль, можливість здати на утилізацію відпрацьований акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Якщо ви прагнете купувати вітчизняну продукцію і в той же час орієнтуєтеся на купівлі дешевого цінового сегменту, придатні для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, магазин AET.UA рекомендує звернути увагу на акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX. Ці авто акумулятори зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих. Оскільки для виробництва виробів TOP CAR використовується перероблене вторсировину, то такою купівлею клієнт сприяє поліпшенню екологічної ситуації в Україні. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Найбільш модерновими і в той же час найбільш дефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В інтернет - автомагазині AET.UA вони представлені одним з найбільш розкручених у світі брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів дозволяє підібрати модель акумулятора Bosch практично для будь-якого автомобіля. Таким чином, Bosch — це універсальний бренд світу авто батарей.

Інший бренд автомобільних авто акумуляторів типу AGM, представлений у нас — це Varta, що відрізняються високою надійністю при відмінних експлуатаційно-технічних характеристиках. Акумулятор Varta рекомендується встановити на ваш автомобіль, якщо вам необхідно забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Повністю підготовлений до експлуатації акумулятор від компанії AET.UA можна придбати в інтернет-магазині https://aet.ua/car-batteries/. Для цього достатньо вказати кілька головних характеристик пошуку, і оптимальний варіант сам з'явиться на моніторі комп'ютера.

Доставка акб по Закарпатській області міста Мукачево, Берегове, Хуст, Виноградів.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок