Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила оптом у Києві

Автор: Дата: 16.09.2014 Просмотрів: 5729 Коментари: 2
Компанія Автоевротрейд на ринку оптової торгівлі працює з автомаслами вже досить тривалий період часу. Завдяки нашому стажу ми з точністю визначаємо потреби наших клієнтів. Пряма закупівля олій у виробників дає нам можливість вести лояльну цінову політику, в чому переконалися наші партнери, які роблять покупку автомасла оптом за найкращою ціною. Щоб Ви не втрачали часу на вивчення цін на автомобільні масла Київ, від багатьох компаній, ми зробимо це за Вас і запропонуємо найкращий варіант співпраці з нами не залежно від обсягу замовленої продукції.
 
Величезний асортимент вміщує в себе трансмісійні мастила, моторні оливи, технічні мастила, змазки. Гнучка система знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта, компанія Автоевротрейд заслужила довіру до партнерів, а так само зарекомендувала себе як надійний постачальник автомасла Київ, Україна. Наша компанія завжди рада прислухатися до пропозицій і зауважень, ми завжди прагнемо до поліпшення компанії. Ми раді повідомити Вам, що маємо відмінну репутацію на ринку автомасла оптом і в роздріб.
 
Купити моторне, трансмісійне масло Київ, Україна.
 
При придбанні моторного масла, потрібно враховувати багато факторів. Бо як моторні масла – на сьогоднішній день – це величезний асортимент різних продуктів, дорогі і дешеві, без добавок і з ними. Перед тим як купити моторне масло, Вам потрібно вивчити сервісну книгу Вашого автомобіля, щоб дізнатися специфікації та допуски. Тепер Вам потрібно визначиться з видом і брендом автомасла (BP, Castrol, Shell, Mobil, Total, Aral, Esso, ELF), так само існують оригінальні моторні масла для авто Audi, Honda, Opel, Ford, BMW, Toyota та інші. Щоб Ви не загубилися у величезному асортименті автомасла, порадьтеся з друзями, або зателефонуйте до нас і наші менеджери допоможуть Вам у виборі і зроблять підбір автомобільного масла Вам на авто. Після всього Ви сміливо можете купити моторне масло. Так само Ви завжди зможете придбати моторні масла оптом, для Вашого магазину чи СТО, у нас в інтернет-магазині. Ми співпрацюємо з офіційними постачальниками в Україні, а так само ми маємо відповідні до них сертифікати.
 
Телефонуйте і замовляйте моторні, трансмісійні масла оптом і в роздріб.

 

Коментари

Автомастила оптом у Києві
(5/5)
Shell нормальное масло по хорошей цене)
Автомастила оптом у Києві
(5/5)
BP Visco 5w40 хороше масло. користуюсь їм постійно (проїхав 200 тис. км., мотор в чудовому стані). В цому інтернет-магазині брав вперше - спокусився на ціну. (менше ніж на ринку) Перевірив маркування та саму каністру масла - не підробка, неодмінно куплю ще таке. Правда на Новій пошті обурювалися на груз, оскільки пересилати паливно-мастильні матеріали заборонено через вогненебезпеку, але до мене ніяких претензій не було зовсім. У цілому задовелений покупкою.
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок