Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Авто масла

Автор: Дата: 03.06.2015 Просмотрів: 1090 Коментари: 0
Авто масла купити в Києві і Україні. Моторні, трансмісійні масла ціна, фото, опис від компанії Автоевротрейд.
 
Авто масла
 
Всі наявні на ринку автомасла можна поділити на кілька типів, за складом і застосування. Найбільш поширеними є моторне масло, яке використовують для змащування деталей двигуна, і трансмісійне масло, призначене для коробок передач, мостів і редукторів. Також, до трансмісійним мастил можна віднести і масла для автоматичних коробок передач, наприклад: ATF, Dexron або Dextron.
 
Головним критерієм при виборі автомасла є, не що інше, як його складу. Синтетичне моторне масло, що позначається, як «synthetic» – одна з найбільш дорогих матеріалів, але, в той же час, воно забезпечує найкращі умови для безперебійної роботи двигуна. Мінеральне автомасло, зі значком «mineral» має значно меншу вартість, ніж синтетичне і має цілий ряд обмежень у використанні, обумовлених технологією виготовлення. Оптимальним варіантом є напівсинтетичне моторне автомасло (semi-synthetic), яке поєднує в собі високі експлуатаційні якості і доступну ціну.
 
Моторне, трансмісійне масло ціна, фото, опис
 
На сьогоднішній день популярністю на ринку користуються синтетичні і напівсинтетичні автомасла, що зайвий раз підкреслює їх перевага перед мінеральними маслами.
 
Наступний критерієм при виборі масла служить його в'язкість. Як правило, в'язкість масла позначається наступними значками: «SAE 10W-40». Цифри вказані тут не просто так, вони вказують на робочий температурний діапазон того чи іншого олії. Наприклад, цифра «40» говорить про те, що автомасло можна використовувати при температурі повітря до +40 градусів. А значок «10W» визначає нижню температурну межу при використанні в зимову пору. Чим менше цей показник, тим кращі властивості має автомасло.
 
Варто приділити особливу увагу і призначенню автомобільного масла. Воно може бути універсальним, тобто, призначатися як для бензинових, дизельних, так і для двотактних моторів. Як правило, виробники вказують на упаковці, для якого конкретно двигуна призначене дане автомасло. Наприклад, відмітки можуть бути такими: «diesel», «2 tact» або «2T». Якщо подібне позначення відсутня, то це свідчить про те, що масло є універсальним. Позначення типу API або ACEA вказують на призначення олії. Бензинові моторні масла відповідно до класифікації API мають позначення у вигляді: SG, SM, SJ та ін., а згідно класифікації ACEA позначаються, як: A1, A2, A3 і т. п. Дизельні автомасла по першій класифікації позначаються символами: СF, CJ та ін., а згідно з другою - B1, B2, B3 і т. п.
 
Купити авто масла в Києві
 
І нарешті, прикінцевими критеріями при виборі моторного масла служать рекомендації від виробника автомобілів. Вони, як правило, позначаються піктограмою марки автомобіля на упаковці автомасла. Це говорить про те, що для певної моделі машини краще підійде саме таке автомасло.
 
Якщо водій хоче отримати максимальну безпеку під час експлуатації двигуна машини, він вибирає моторне масло Shell. Цей продукт здатний подарувати дизельної або бензиновій машині на кілька років більше поїздок по різноманітним дорогах. А замовити масло можна в інтернет-магазині за посиланням https://aet.ua/car-engine-oils/. Тільки сертифікована продукція від світового лідера.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок