Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Запоріжжі та Запорізькій області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 4054 Коментари: 0

Запоріжжя — це не тільки культрно-історичний і духовний центр України, це ще і місто металургів та машинобудівників, виробників різноманітної промислової продукції. Саме тут сходять з конвеєра єдині в повному сенсі слова вітчизняні «легковика». Можуть виникати в такому місті проблеми з роботою вашого авто? На жаль, навіть тут...

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Зокрема, якщо ненадійно працює автомобільний акумулятор, машина в кращому випадку не заведеться. Якщо ви терміново потребуєте в заміні акумуляторної батареї, звертайтеся в інтернет автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут можна відшукати брендову продукцію, яка потрібна саме вам!

Самими передовими і в той же час найбільш дефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. У нашому інтернет-магазині вони представлені одним з найбільш розкручених світових брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів дозволяє підібрати модель акумулятора Bosch практично для будь-якого автомобіля: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами. Запевняємо, ви залишитеся задоволені, купивши виріб Bosch!

Інший світовий бренд виробів типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це авто акумулятори Varta, які відрізняються високою надійністю при прекрасних експлуатаційних і технічних характеристик. Акумуляторні батареї Varta рекомендується встановити на ваш автомобіль, якщо вам необхідно гарантувати електроживлення додаткових пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Якщо ж ви хочете підтримати українського товаровиробника, в той же час заощадивши, але вибравши батарею невисокій вартості, підходящу для легкового авто, вантажної і навіть сільгосптехніки, електронний ми допоможемо вам вибрати акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX в Донецькій області. Авто акумулятори TOP CAR показали себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для виробництва автомобільних акумуляторів TOP CAR використовується перероблена сировина, то його покупкою ви сприяєте збереженню екології України. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал мережевого автомобільного магазину AET.UA завжди готовий надати будь-які консультації і допомога у виборі оптимального авто акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території нашої країни (через «CAT», «Автолюкс», «Делівері» або «Нову Пошту»), допомогу в установці на ваш автомобіль, можливість здати старий акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Купівля акумулятора не завжди пов'язана з великими витратами, якщо ви відвідайте інтернет-магазин https://aet.ua/car-batteries/. Тут ви зможете знайти не тільки виробників, але й вітчизняні АКБ по самій вигідною ціною. Компанія ПОВІДОМЛЯЄ гарантує, що на будь АКБ є заводська гарантія.

Доставка акб по Запорізькій області в міста: Мелітополь, Енергодар, Токмак, Бердянськ.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок