Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор Кропивницького(Кіровограді та Кіровоградській області) від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3797 Коментари: 1

Кіровоград є обласним центром одного з промислових регіонів України, де зосереджені численні видобувні виробництва. Якщо ви знаходитесь в постійних роз'їздах по місту та області, не забудьте подбати про справність вашого автомобіля. Адже краще попереджати можливі поломки, ніж загрузнути в ремонті авто...

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з причин, що призводять до цього, може стати ненадійна робота акумулятора: у вас як мінімум погано заведеться двигун. Якщо ви терміново потребуєте в заміні цієї деталі, звертайтеся в ТОВ «Автоевротрейд» (інтернет – автомагазин AET.UA). Тут можна відшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Якщо ви хочете підтримати вітчизняного виробника, водночас орієнтуючись на акумулятори невисокій вартості, але придатні для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, автомагазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR від українського виробника MEGA TEX. Авто акумулятори TOP CAR вже зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для їх виробництва використовується перероблене вторинну сировину, то покупкою цього виробу ви сприяєте природоохоронної політики на користь України. При цьому «свіжість» акумулятора, а також робочі параметри гарантовані.

Найбільш сучасними і в той же час найбільш гостродефіцитними в межах України є авто акумулятори типу AGM. В автомагазині AET.UA вони представлені одним із самих розкручених світових брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів таких акумуляторів дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами. Bosch — ось воно, втілення універсальності!

Інший світовий бренд автомобільних авто акумуляторів типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Varta. Вони відрізняються високою надійністю при прекрасних експлуатаційних і технічних характеристик. Акумулятор Varta рекомендується встановити на ваш автомобіль, якщо вам необхідно забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Досвідчений персонал інтернет – автомагазину AET.UA завжди готовий прийти вам на допомогу в опитуванні вибору підходящого авто акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території України (через «Автолюкс», «CAT», «Делівері» або «Нову Пошту»), допомогу в установці на ваш автомобіль, можливість здати старий акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Всі типи сучасних акумуляторних батарей для автомобілів представлені на сайті компанії ПОВІДОМЛЯЄ. Достатньо перейти по ссылке https://aet.ua/car-batteries/ щоб мати можливість самостійно зробити вибір серед тих трьох десятків світових виробників.

Доставка акб по Кіровоградській області в міста: Олександрія, Власівка, Знам'янка, Олександрівка.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Купити автомобільний акумулятор Кропивницького(Кіровограді та Кіровоградській області) від aet.ua
(5/5)
Нахожусь в Кировограде. Хочу у Вас приобрести Аккумулятор WESTA 100Ah R+ 850A и сдать старый. Во сколько обойдется с предоплатой на карту? Мой e-mail : [email protected]
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок