Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор в Чернівцях і Чернівецькій області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 2837 Коментари: 0

Чернівці — столиця Буковини, славиться чудовою культурою і мистецтвом. Здається, тут ніщо не може доставити неприємних відчуттів. Якби не поломки автомобілів, від яких не застрахований жоден власник (водій).

На жаль, однією з найбільш поширених причин, провоцируюших наступні поломки, є ненадійна робота акумуляторної батареї. Якщо автовласник терміново потребує її заміни, можна сміливо звернутися в інтернет -автомагазин ТОВ «Автоевротрейд» (веб-адреса — AET.UA), де знайдеться брендова продукція практично на будь-який смак.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Для любителів вітчизняної продукції, прихильників екологічного підходу до навколишнього, всілякої економії та універсальності пропонуємо підібрати акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX (розташовується в Донецькій області). Автомобільні акумулятори TOP CAR зуміли зарекомендувати себе як надійних, високоякісних і відносно дешевих виробів. Оскільки для виробництва авто акумуляторів TOP CAR використовується перероблена сировина, то купуючи цей виріб, покупці сприяють дотриманню екологічних норм в Україні. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Якщо ж ви не обмежені в засобах, то нагадаємо: найбільш модерновими, хоч і досить дефіцитними в межах нашої країни є авто акумулятори типу AGM. AET.UA представляє один з найбільш розкручених світових брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля. Bosch — це втілена універсальність!

Інший світовий бренд авто акумуляторних батарей типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Varta. Вони надзвичайно надійні при прекрасних технічних і експлуатаційних характеристиках. Акумулятор Varta рекомендується встановити на ваш машину, якщо необхідно забезпечувати належне електроживлення додаткових електро пристроїв, таких як кондиціонер і пр.

Досвідчений персонал нашого магазину завжди готовий надати покупцям будь-консультаційні послуги при виборі акумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, оперативна доставка по всій території України (через «Делівері», «Автолюкс», «Нову Пошту» або «CAT»), допомогу в монтажі на ваше авто, можливість здати відпрацював своє акумулятор і отримати знижку на новий, куплений у нас — все це забезпечить наш інтернет - автомагазин AET.UA.

Якщо вас цікавлять акумулятори для легкових і вантажних автомобілів за оптимальною ціною з гарантією, компанія АвтоЕвроТрейд готова запропонувати оптимальний варіант покупки. Для цього необхідно перейти за посиланням https://aet.ua/car-batteries/ і зробити нескладний вибір.

Доставка акб по Чернівецькій області в міста: Хотин, Сторожинець, Вижниця, Кіцмань.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок