Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Високоякісні акумулятори MUTLU Start&Stop (EFB)

Автор: Дата: 26.06.2017 Просмотрів: 1370 Коментари: 0

Високоякісні акумулятори MUTLU Start&Stop (EFB)

 

Корпорація MUTLU AKÜ, відомий виробник високоякісних акумуляторних батарей, в 2017 випустили нову модернізовану серію джерел живлення Start&Stop (EFB). Все почалося з запиту Європейського Союзу про те, що до 2020 року виробники автомобілів мають зменшити викиди СО2 в атмосферу для всіх автомобілів до 90 грам на один кілометр. Щоб цього домогтися, потрібно ввести цілий комплекс поліпшень. У тому числі пов'язаних із заповненням втраченого заряду акумулятора. Цього вдалося домогтися, використовуючи спеціальну мікро-гібридну технологію Start&Stop. В таких авто, під час зупинок двигун не працює на холостих обертах, а автоматично перестає працювати. Викиди істотно знижуються, що позитивно впливає на забрудненість повітря в містах. Але є і недолік. Часте використання стартера сідає акумулятор, не даючи йому можливості повноцінно заряджатися. З цієї причини гостро стала потреба в спеціальних джерелах живлення, здатних швидко відновлювати втрачену енергію.

Виробник MUTLU AKÜ першим відгукнувся на існуючу проблему, і завдяки роботі інженерів, зумів виготовити дослідний зразок АКБ, повністю відповідає потребам Start&Stop(EFB). І після успішних випробувань, запустив його в масове виробництво. Завдяки спеціальним напрацювань, активним речовинам і поліпшеною сітці всередині банок, повністю задовольняють потребу системи в швидкому заряді.

Якість і надійність опинилися на досить високому рівні, щоб 4 основних світових виробника автомобілів взяли продукцію концерну за основну у комплектації авто. А серед Турецьких виробників, джерела Start&Stop (EFB) єдині схвалені до використання всіма автомобільними заводами.

До очевидних переваг акумуляторів можна віднести:

1. Підвищена продуктивність у порівнянні з аналогічною продукцією не пов'язаної з Start&Stop (EFB) на 30%.

2. Патент на використання технології Са-Са у виготовленні решіток.

3. Активна маса банок відрізняється від звичайних батарей.

4. Покращена стійкість до вібрацій і струсів, можлива експлуатація в сільській місцевості і в умовах розбитих доріг.

5. Start&Stop є надійним постачальником комплектуючих на багато сучасні заводи автомобілебудування. За рахунок високої надійності і безвідмовності продукції рекомендований іншими до використання продукції в своїх машинах.

6. Завдяки наявності унікального QR-коду, є можливість відслідковувати переміщення товару по всьому світу.

7. Повністю обслуговує тип продукції, який протягом усього терміну експлуатації не втрачає своїх фізичних властивостей.

8. Чудово замінює батарею створену за індексного технології.

9. В два рази більш стійкий до циклированию, порівняно з базовою технологією виробництва.

10. Акумулятори спеціально створювалися для автомобілів, що працюють за принципом START-STOP, щоб як можна швидше відновлювати щільність електроліту в процесі роботи генератора.

11. Продукція, після відпрацювання встановленого терміну, може на 100% повторно вступити в переробку. Що позитивно впливає на екологію в цілому.

Компанія MUTLU AKÜ постійно намагається покращувати свою продукцію, і вже готує до випуску друге покоління своїх виробів.

 

Інтернет-магазин АвтоЕвроТрейд пропонує купити автомобільні акумулятори серії MUTLU Start&Stop (EFB) перейшовши за посиланням: https://aet.ua/car-batteries/mutlu-efb-63ah-r-600a.html

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок