Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори для сільгосптехніки, тракторів, комбайнів

Автор: Дата: 17.09.2014 Просмотрів: 6111 Коментари: 2
Попит на якісні і надійні акумулятори для сільгосптехніки, тракторів та комбайнів зростає з кожним днем, адже сільське господарство стає все більш технологічним, повсюдно використовуються різні види сільгосптехніки. Причому, вкрай важливо, щоб вся техніка була в ідеальному робочому стані протягом всього року. Тому власники великих і дрібних ферм приділяють особливу увагу догляду за своїми тракторами і комбайнами, ревно стежачи за їх станом. Адже, найменші несправності, що спричинили вихід з ладу сільськогосподарської техніки, особливо в період посіву чи збирання врожаю, можуть завдати відчутної матеріальної шкоди підприємцю.
 
Рекомендовані моделі для акумуляторів ємністю 140 A/год:


Рекомендовані моделі для акумуляторів ємністю 190 A/год:
 
 
Рекомендовані моделі для акумуляторів ємністю 225 A/год:
 
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Крім догляду за станом двигуна і ходової частини, будь-який фермер повинен подбати, природно, про наявність надійного акумулятора для сільгосптехніки. Запуск двигуна і забезпечення роботи численних приладів і агрегатів, якими оснащені сучасні трактори і комбайни, повинні проводитися спеціальними акумуляторами для тракторів і комбайнів, які відрізняються високою якістю і надійністю. Зрозуміло, звичайні акумулятори, призначені для використання на легкових автомобілях, тут не підійдуть.
 
Для тракторів, комбайнів, вантажних автомобілів та інших видів важкої сільськогосподарської техніки потрібні акумулятори ємністю батарей від 140 до 225 АЧ. Вибір акумулятора для конкретної одиниці техніки залежить, звичайно ж, від його характеристик. Багатофункціональний, потужний комбайн потребує батареях з більшою ємністю, ніж невеликий трактор, наприклад. Але, незалежно від ємності батарей, всі акумулятори для сільгосптехніки, тракторів та комбайнів, володіють високим ступенем захисту від вібрацій. В іншому випадку, вони дуже швидко прийдуть в непридатність.
 
Враховуючи всі вимоги, яким повинні відповідати акумулятори для сільгосптехніки, відмінним вибором стане продукція компаній Rocketи TopCar. Акумулятори для тракторів і комбайнів, вироблені під цими брендом, давно зарекомендували себе з найкращого боку - їх відрізняє простота експлуатації і великий термін служби.
 
Крім усього іншого, при придбанні акумуляторів для тракторів і комбайнів, необхідно врахувати і кліматичні умови регіону, в якому вони будуть використовуватися. Зараз багато фірм випускають морозостійкі батареї спеціально для північних регіонів, які здатні виконувати свої функції навіть при максимально низькій температурі повітря. Якщо говорити про акумулятори для сільгосптехніки, тракторів та комбайнів, вироблені брендами Rocketили TopCar, то ці батареї надійно функціонують в температурному режимі від -50 до +50°С на протязі всього терміну експлуатації. Якщо ж врахувати порівняно невисоку вартість продукції цих компаній, то вигода від покупки такого акумулятора буде очевидною.

 

Коментари

Акумулятори для сільгосптехніки, тракторів, комбайнів
(5/5)
Брал недорогие аккумуляторы на тракторы. Топкар вроде как называются. 2-й год стоят, вроде нормально, нареканий пока нет.
Акумулятори для сільгосптехніки, тракторів, комбайнів
(5/5)
Дуже довго шукав акумулятора який би підійшов на комбайн. Віднайшов по фірмі Rocket. Працює вже 3 рік, дуже задоволений!
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок