Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор у Рівному та Рівненській області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3547 Коментари: 0

Рівне є важливим промисловим і транспортним вузлом Північно-Західної України. Тут є куди поїхати, що подивитися, що дізнатися. Незалежно від напрямку і цілей подорожі, радимо уважно стежити за роботою всіх частин і механізмів вашого автотранспорту щоб уникнути поломок.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з причин, що викликають поломки, може стати ненадійна робота автомобільної акумуляторної батареї. Якщо доводиться в терміновому порядку заміняти її, рекомендуємо зробити це в інтернет - автомагазині AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут можна відшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Найбільш модерновими, але зате дефіцитними на території України є авто акумулятори типу AGM. В автомагазині AET.UA вони представлені розкрученими світовими брендами, зокрема Bosch. Унікальний набір технічних параметрів цих акумуляторів дозволяє легко підібрати модель практично для будь-якого авто: від компакт-класу до бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами.

Інший світовий бренд автомобільних авто акумуляторів типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Varta, їх відрізняє висока експлуатаційна надійність при прекрасних технічних характеристиках: ємності, струм холодного пуску і параметри безпеки роботи. Брендовий акумулятор Varta рекомендується встановити на машину, якщо є необхідність забезпечити харчування додаткових бортових електро пристроїв, таких як авто кондиціонер та ін.

Якщо ж ви хочете підтримати вітчизняного товаровиробника, в той же час будучи обмеженим в грошових коштах, автомагазин AET.UA допоможе вибрати акумулятор TOP CAR, який проводиться на українському підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Авто акумулятори TOP CAR зарекомендували себе як надійних, високоякісних, хоча і дешевих виробів. Оскільки для виробництва цих батарей використовується перероблена сировина, то покупкою TOP CAR ви сприяєте збереженню екологічної ситуації в Україні. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал автомагазину AET.UA завжди готовий прийти вам на допомогу у виборі відповідного автомобільного акумулятора. Підбір вироби і доставка його на території України, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, а при бажанні — установка на автомобіль власника, можливість здати старий акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить автомагазин AET.UA.

Доставка акб по Рівненській області у міста: Дубно, Сарни, Костопіль, Здолбунів.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок