Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори на Святошино в Києві від aet.ua

Автор: Дата: 14.05.2015 Просмотрів: 2452 Коментари: 0

Святошино, як східна околиця Києва («глуха» за тутешніми мірками), є досить віддаленим від центру столиці спальним районом. Погодьтеся, що «заглохнути» автомобілю в такому місці — малоприємна перспектива.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Однією з причин, що призводять до цього, є ненадійна робота автомобільного акумулятора. Якщо ви терміново потребуєте в його заміні, звертайтеся в інтернет - автомагазин AET.UA (ТОВ «Автоевротрейд»). Тут можна відшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Найбільш модерновими і в той же час найбільш дефіцитними в межах України є автоакумуляторів типу AGM. В інтернет - автомагазині AET.UA вони представлені одним із самих розкручених світових брендів — Bosch. Унікальний набір технічних параметрів акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель практично для будь-якого автомобіля: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським корпусом і стандартами. Bosch — це втілена універсальність!

Інший світовий бренд автоаккумуляторов типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Varta. Вони відрізняються високою надійністю при прекрасних експлуатаційних і теххарактеристиках (ємність, струм холодного пуску і параметри безпеки роботи). Акумулятор Varta рекомендується встановити на ваш автомобіль, якщо вам необхідно забезпечити харчування додаткових електроприладів, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Якщо ж ви хочете підтримати вітчизняного товаровиробника, і в той же час орієнтуєтеся на брендові батареї невисокій вартості, підходящою для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, інтернет - автомагазин AET.UA допоможе вам вибрати акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Автоакумуляторів TOP CAR зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для виробництва автоаккумуляторов TOP CAR використовується перероблена сировина, то покупкою цього виробу ви сприяєте збереженню екології України. При цьому «свіжість» акумулятора гарантована.

Досвідчений персонал інтернет - автомагазину AET.UA завжди готовий надати будь-які консультації і допомога у виборі відповідного автоаккумулятора. Підбір вироби, розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка клієнту по Києву та іншим містам України, допомога в установці на ваш автомобіль, можливість здати старий акумулятор і отримати після цього знижку на придбання нового — все це забезпечить наш інтернет - автомагазин AET.UA.

На ВЕБ ресурсі компанії ТОВ АвтоЕвроТрейд усть дуже зручний розділ https://aet.ua/car-batteries/, що дозволяє навіть недосвідченому водієві дуже просто підібрати акумулятор для свого автомобіля на Святошино. Досить зробити правильний вибір і покупка відразу відправитися в місто до покупця.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок