Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори Bosch

Автор: Дата: 28.05.2015 Просмотрів: 940 Коментари: 0
 
Bosch – одна з найпопулярніших марок зі світовим ім'ям, є кілька нових серій акумуляторних батарей для легкових авто. Для автомашин з економічним енергоспоживанням підійдуть акумулятори S3. Bosch silver або серія S4 є універсальною для більшості автомобілів. За рахунок високої стартерной потужності батареї, машині не страшні зміни погодних умов.
 
Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто
 
Акумулятори S4 - Bosch silver рlus – характеризуються здатністю виробляти високу потужність, тому, вони відмінно підійдуть для автомобілів бізнес класу, що працюють на дизельному паливі. Однією з позитивних сторін акумуляторів Bosch є їх універсальність – вони можуть бути встановлені практично на кожен вид автомобіля. Слід зазначити, що мінімально необхідний для роботи батареї кількість води, перешкоджає попаданню небажаних речовин, таких як бруд і пил. Завдяки тому, що виробництво акумуляторів Bosch відбувається з використанням інноваційних методик, вони мають ряд особливостей і переваг. Серед них – обробка пластин акумулятора сріблом, що дозволяє уникнути корозії. Такий показник сприяє експлуатації акумулятора при контрастних температур, дозволяючи продукувати і підтримувати стабільну напругу.
 
Акумулятори Bosch не потребують підзарядки, а їх кришка виконана дуже міцно і міцно. Все це дозволяє говорити про найкращій якості, гарантії безпеки та довгостроковому використанні акумуляторів Bosch.
 
Повний перелік автомобільних акумуляторів БОШ для вантажних і легкових автомобілів ви можете на сайті компанії АвтоЕвроТред https://aet.ua/
 
Дивитися каталог автомобільних акумуляторів Bosch
 
Компанія здійснює доставку акумуляторів по всій Україні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок