Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Купити автомобільний акумулятор у Вінниці та Вінницькій області від aet.ua

Автор: Дата: 20.05.2015 Просмотрів: 3228 Коментари: 0

Вінниця є одним з найбільш химерних і екзотичних міст України. Зрозуміло, краще провести час з максимальною користю, знайомлячись з пам'ятками Вінниці, ніж відволікатися на ремонт вашого авто.

Подбор автомобильного аккумулятора по марке авто

Ненадійна робота автомобільного акумулятора є досить поширеною причиною, що призводить до наступним поломок. Якщо ви невідкладно потребу в заміні акумулятора, поспішіть звернутися в інтернет автомагазин ТОВ «Автоевротрейд» за адресою AET.UA. Тут можна розшукати брендову продукцію практично на будь-який смак!

Самими сучасними і в той же час рідкісними в межах української митної зони є авто акумулятори типу AGM. У нашому інтернет автомагазині AET.UA вони представлені одним із найвідоміших у світі брендів — Bosch. Унікальний набір тех. властивостей акумуляторів Bosch дозволяє підібрати модель батареї практично для будь-якого автомобіля: компакт-класу та бізнес-класу, з європейським або з азіатським варіантом корпусу і стандартами. Bosch — це втілена універсальність!

Інший всесвітньо відомий бренд акумуляторних батарей типу AGM, представлений в магазині AET.UA — це Varta. Вони відрізняються рідкісною надійністю при прекрасних технічних і експлуатаційних характеристиках (ємність, струм холодного пуску і параметри безпеки роботи). Акумуляторні батареї Varta рекомендується використовувати у вашому автомобілі, якщо ви прагнете забезпечити харчування додаткових електро пристроїв, таких як автомобільний кондиціонер та ін.

Якщо ж вам подобається політика дієвої підтримки вітчизняного товаровиробника, і одночасно ви орієнтуєтеся на брендові батареї невисокій вартості, підходящою для «легковика», вантажної і навіть сільгосптехніки, то в електронному автомагазині AET.UA можна буде вибрати акумулятор TOP CAR, який виробляється на підприємстві MEGA TEX (Донецька область). Ці авто акумулятори зарекомендували себе як надійних, високоякісних і в той же час недорогих виробів. Оскільки для виробництва батарей TOP CAR використовується перероблена сировина, то покупкою цього виробу ви сприятимете збереженню екології України. При цьому свіжість і якість роботи акумулятора гарантовані.

Досвідчений персонал інтернет автомагазину AET.UA завжди готовий надати будь-які консультації і допомога у виборі оптимального авто акумулятора. Розрахунки через платіжні системи за допомогою мережі Інтернет, доставка по території України (через сучасні поштові сервіси «Автолюкс», «CAT», «Делівері» або «Нова Пошта»), допомогу у встановленні на ваше авто, можливість здати нам старий акумулятор і натомість отримати знижку на придбання нового — все це забезпечить нашу електронну автомагазин AET.UA.

Серед широкої лінійки представлених джерел живлення для різноманітних автомобілів, дуже просто зробити правильний вибір на сайті https://aet.ua/car-batteries/. Компанія ТОВ АвтоЕвроТрейд поставляє на Україну тільки перевірені світові бренди, з перевіреною репутацією.

Доставка акб по Вінницькій області до міста: Могилів-Подільський, Жмеринка, Хмільник, Козятин.

Телефони швидкої консультації: (050) 010 25 40, (067) 547 38 38, (063) 237 15 80

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок