Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумуляторні батареї VRLA (AGM та GEL) компанії Challenger

Автор: Дата: 08.06.2017 Просмотрів: 958 Коментари: 0

Акумуляторні батареї VRLA (AGM та GEL) компанії Challenger

 

Популярність китайського бренду Challenger почалася в далекому 1909 році з оснащення гусеничних тракторів бензиновими двигунами. З тих пір асортимент продукції, техніки компанії значно розширився і поповнився різними видами сільськогосподарської техніки, переробними машинами, обприскувачами на власному ходу і акумуляторними батареями. Останні – відомі своєю практичністю, тривалістю експлуатації та міцними властивостями.

Можливості АКБ Challenger

Герметичні гелеві батареї Challenger створені для роботи з джерелами безперебійного живлення. Широко застосовуються на сьогоднішній день свинцево-кислотні агрегати ідеально підходять для транспортних засобів з великою кількістю сучасного електрообладнання. Їх принцип роботи полягає в електрохімічних реакціях свинцю з діоксидом даного елемента.

Бездоганні експлуатаційні характеристики полягають у:

• широкому діапазоні номінальної ємності;

• здатності віддавати потужні імпульси стартерного струму при низьких температурах;

• оптимальному показнику резервної ємності до крайньої напруги 10,5 (згідно ГОСТ).

Акумулятори Challenger від китайського виробника передають електроживлення довгостроково і дозовано від накопичувача до всіх електронних систем автомобіля. До корпусу AGM прикріплений спеціальний клапан VRLA, який вчасно скидає з апарату надлишковий тиск.

Корпус різних моделей має загальну особливість – він компактний, має герметично закриту кришку, що зберігає цілісність усіх деталей навіть під час екстремальної їзди.

Пластини всередині розділені щільно прилеглим до них скловолоконим матеріалом, який утримує електроліт і сприяє рекомбінації газів в системі. У структурі набивання є канали з повітрям, тому при зарядці АКБ випаровується кисень і водень, які рекомбінують назад у воду. Із-за малої кількості електроліту в системі концентрація сірчаної кислоти збільшується в рази. Звідси і назва – «гелеві».

Які бувають акумуляторні батареї марки Challenger

Серія джерел живлення «G-12» – схвалений міжнародними стандартами модельний ряд від китайського виробника. Відмітна риса – перевага застосування в інверторних системах та джерела безперебійного живлення, в альтернативній енергетиці, морської техніки і медичному обладнанні. Працюють у циклічному режимі, теплоємні і стійкі до глибоких розрядів.

Підвиди:

GEL (12 років) працюють у циклічному режимі, повністю обслуговуються, термін служби складає дванадцять років від початку використання. Можна розділити на:

FT GEL оснащені полум'ягасником та вентиляційним каналом, відрізняються більш високою витривалістю і тривалим періодом дії.

Лінійка АГМ «12» – використання в охоронних системах і для апаратів зв'язку, в медицині й інших. Завдяки поліпшеному сепаратору відрізняються зниженим внутрішнім опором.

На сайті aet.ua є в наявності:

DC (глибокий цикл) – застосовуються для циклічних програм, конструкції оснащені гратами з короткими перемичками, і зроблені з елементів активних металів. Відповідають таким вимогам: Aurobat, BS, IEC.

HR (високий рівень) – герметичні саме обслуговуються АКБ, які працюють в буферному режимі. Орієнтовані на використання в обладнанні з підвищеним енергоспоживанням. Термін служби – від 5 років, в залежності від моделі.

FT (з передньої клемою) – найбільш застосовні в механізмах стільникового зв'язку і телекомунікаціях. Зручні і довговічні, не потребують обслуговування.

Інтернет-магазин «АвтоЕвроТрейд» гарантує швидку доставку та відмінний сервіс. У нас ви можете вибрати найбільш відповідний вашим запитам акумулятор. Після покупки важливо уважно вивчити інструкцію, дотримуватися правил експлуатації.

В Інтернет-магазині ПОВІДОМЛЯЄ можна придбати акумулятори Challenger: https://aet.ua/car-batteries/gelevye-akkumuljatory/

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок