Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумуляторні батареї 190 Ан для вантажного автомобіля від АвтоЕвроТрейд

Автор: Дата: 31.07.2017 Просмотрів: 990 Коментари: 0

Акумуляторні батареї 190 Ан для вантажного автомобіля

Власники великих вантажних автомобілів дуже відповідально підходять до вибору акумуляторних батарей, так як ці пристрої мають величезне значення під час експлуатації автомобіля на великі відстані. Акумулятор, крім доступної ціни, повинен володіти ще цілим рядом додаткових якостей. В першу чергу відповідною ємністю 190 А/год. Саме така ємність дозволяє вантажівці отримати необхідний запас надійності, якщо доведеться протягом короткого періоду кілька разів запускати мотор.

Якості, необхідні для надійної батареї 190 а/год:

- навіть в зимовий період, коли температура значно падає, він повинен мати достатній заряд, щоб забезпечити старт дизельному двигуну;

- пластини більш стійкі до корозії і короткого замикання;

- корпус батареї зобов'язаний легко витримувати вібрації двигуна і тряску грубої підвіски вантажівки;

- внутрішня будова теж не зобов'язана піддаватися замикання через трясіння;

- стартер великої машини вимагає більшого електрики, і джерело зобов'язаний забезпечувати простий і надійний пуск при будь-яких умовах.

Чому на вантажівках використовується така велика ємність, 190 А/год? Все дуже просто. Великий мотор запустити не так легко. Для цього потрібен досить потужний електричний стартер. По суті, це звичайний електродвигун, який за один пуск мотора забирає певну кількість енергії. Якщо АКБ буде недостатньо ємним, то його вистачить на один або два пуску, і після цього запустити двигун неможливо без попередньої підзарядки. Більший обсяг гарантує, у разі необхідності, достатню кількість запусків мотора.

Вантажний джерело живлення повинен володіти такими стандартними характеристиками:

1. Напруга має відповідати 12 вольт. Але не всі сучасні вантажівки використовують 12 вольтів бортову електрику, зустрічаються 24 вольт. В такому випадку потрібно два спарених блоку.

2. Номінальна ємність в 190 А/год достатня практично для всіх великих автомобілів.

3. Пусковий струм у діапазоні 950-1300 ампер.

4. так само, для більшості, потрібні відповідні габаритні розміри, які не повинні перевищувати 513х233х233 міліметрів.

Дані акумулятори є обслуговуваними: ви завжди можете відкрутити кришки банок і перевірити рівень електроліту. Дуже важливо, щоб пластини АКБ завжди були покриті рідиною, інакше пластина пересохне і почне розсипатися. Але також не можна наливати занадто багато дистильованої води, так як вона почне переливатися через газоотводы і порушиться система функціонування пристрою.

Компанія АвтоЕвроТрейд пропонує різноманітний асортимент вантажних акумуляторів об'ємом 190 Ан. Одна з найбільш якісних батарей є TopCar Premium 190ah 1200A: https://aet.ua/car-batteries/topcar-premium-190ah-l-1200a.html

 

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок