Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Вантажний акумулятор WESTA 225Ah L+ 1500A

Акумулятор для вантажних автомобілів WESTA 225Ah L+ 1500A

Щоб задовольнити потребу у великих джерелах живлення для спеціальної техніки та вантажних автомобілів, український виробник Веста налагодив випуск відмінних акумуляторних батарей WESTA-(KLEMA) 225Ah R+ 1500A (EN). Цей сучасний АКБ по своїм технічним характеристикам перевершує багато закордонних аналогів, а доступна цінова політика дозволяє обійти конкурентів за багатьма показниками. Якісний і надійний, він є відмінним рішенням для багатьох транспортних засобів.

Головними технічними характеристиками є:

- рекордно високий показник стартового струму в 1500А;

- змащення електродів за допомогою спеціально розробленої пасти збільшує прийом і віддачу електроенергії на 30% вище в порівнянні з еталонним зразком;

- в кожній банці міститься збільшена кількість електродів;

- виробник гарантує запуск дизельного двигуна в діапазоні температур від -40 до +50 градусів;

- батарея не потребує обслуговування при нормальній експлуатації;

- наявність прямого доступу до банків з кислотою.

Високого показника надійності вдалося досягти шляхом використання перевіреної технології виробництва свинцевих пластин з додаванням невеликої кількості кальцію. Цей мінерал сприяє утриманню води в електроліті, і не дозволяє пластинам руйнуватися під дією кислоти протягом усього терміну експлуатації. Завдяки прямій поставці акумуляторів WESTA225A/h R+ 1500A на склад компанії АвтоЕвроТрейд, покупці можуть розраховувати не тільки на кращу цінову політику, але і на тривалий гарантійний період експлуатації.

Для ознайомлення з усією продукцією даного виробника перейдіть у розділ Westa (Веста)

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Вантажний
Ємність, A/h 225
Пусковий струм, А 1500
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 518x291x242
Гарантія 12 месяцев
Відгуки (3)
Вантажний акумулятор WESTA 225Ah L+ 1500A
(3/5)
;Веста премиум; пластины на второй сезон эксплуатации полезли вверх и встретились с перемычками. ЗАМКНУЛИ !!! Малое пространство под перемычками. Года два могут и не прослужить.
Вантажний акумулятор WESTA 225Ah L+ 1500A
(5/5)
У мене вантажівка Scania. Машини їздить по всій території України, і необхідно було в першу чергу підібрати нові акумулятори, які не бояться тряски. Попередні вийшли з ладу саме з цієї причини. Консультант АЕТ порадив Весту. Ось вже минуло півроку, на другій машині теж накрилися АКБ, А Веста прекрасно продовжує функціонувати. Замовляємо повторно пару батарей, так як якість дійсно на висоті
Вантажний акумулятор WESTA 225Ah L+ 1500A
(5/5)
Стоит на специальном магнитном погрузчике на приёмке металлолома. Техника работает практически каждый день, и если хотя бы один раз не запустится в работу, на приёмке будет редкий бардак. Очень нравится высокий пусковой ток, так и просили консультанта, недорогой АКБ, но с максимально возможным пусковым током. Дизельный двигатель достаточно изношенный. Но, электрический стартёр раскручивает его за пару секунд до таких оборотов, что он всё равно запускается с первого раза. Короче, более чем довольны АКБ Веста.
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок