Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила Total у магазинах Автоєвротрейд

Автор: Дата: 08.10.2021 Просмотрів: 425 Коментари: 0


Автомастила Total в магазинах АвтоЕвроТрейд

Один зі світових лідерів з виробництва моторних масел вищої якості з самим великому асортименті. Бренд має французьке коріння, але на даний момент володіє декількома заводами з виробництва своєї продукції в різних куточках світу. Всі підрозділи об'єднує єдиний високий стандарт, якого дотримується кожен співробітник компанії. Моторне масло Total щороку завойовує всілякі нагороди за стабільну якість, впроваджувані нові технології і широку лінійку для виробника.

Важливість покупки у дилера

Лідери з виробництва масово споживаних товарів завжди схильні до ризику підробки. Сучасні технології дозволяють імітувати каністру брендів, розрізнити відмінності не завжди вдається при швидкому огляді. Найкращим захистом від підробок буде покупка моторного масла в магазинах офіційного представника компанії АвтоЕвроТрейд. Крім цього, офіційний представник має і інші переваги:

1. Не завищена вартість і акційні пропозиції спонсоровані виробником.

2. Оптимальні умови зберігання продукції на складах і полицях магазинів.

3. Споживачеві доступний практично весь асортимент продукції, що виробляється

4. Найрізноманітніші по ємності каністри, в тому числі і промислові бочки.

5. Можливість не переживати за офіційне походження масла в Україні.

Важливо: офіційний дилер ніколи не буде реалізовувати виріб або прострочену продукцію. Якщо з якої-небудь причини окремі каністри так і не знайшли свого покупця, продукція повертається на завод. Там вона грамотно утилізується або переробляється, без шкоди для навколишнього середовища.

Високі стандарти Total

Виробник витратного матеріалу прекрасно розуміє, що машинобудування не стоїть на місці. Екологічні стандарти теж мають тенденцію постійно посилюватися. Інженери постійно працюють над тим, щоб нове покоління мастил не тільки відповідало прийнятим нормам, а й позитивно впливало на працездатність двигуна.

Внутрішні перевірки і незалежні випробування, що проводяться різноманітними виробниками автомобілів, підтверджують, що всі численні мастильні продукти відповідають міжнародним специфікаціям АСЕА, API і ILSAC. Це той мінімум, який потрібен сучасним автомобілям, щоб їх мотори не виходили з ладу завчасно.

А головним доказом високого стандарту служить факт, що моторні масла використовують багато виробників легкових і вантажних автомобілів, в процесі складання техніки на конвеєрі. В інструкціях по експлуатації прописані рекомендовані марки мастила Total, щоб гарантувати автомобільному власнику безвідмовність його транспортного засобу.

На що впливають присадки

Сучасні моторні масла без присадок не випускаються. Навіть зроблені на основі синтетичних технологій, вони не можуть повною мірою забезпечити захист двигуна від зносу. Виробник використовує безліч компонентів, щоб надати тій чи іншій лінійці певні експлуатаційні властивості. Найважливішими для споживача варто виділити наступні компоненти:

- протизадирні, відповідають за стійкість масляної плівки від фізичного руйнування;

- миючі компоненти своєчасно видаляють нагар і інші відкладення в картері;

- регулятори в'язкості, найголовніші компоненти в будь-якому сучасному олії;

- захист всіх деталей від корозії теж важлива під час експлуатації двигуна;

- зниження рівня зносу всіх компонентів, не тільки металевих;

- компонент, що допомагає позбутися від піноутворення в картері;

- підтримують нормальні характеристики і перешкоджають окислювальним процесам.

Не всі присадки сумісні один з одним. Саме з цього водій самостійно вибирає продукцію, яка найкраще йому підходить не тільки по в'язкості, а й за іншими експлуатаційними властивостями.

Доступні лінійки моторних масел

Французька марка випускає досить широку лінійку своєї продукції. У водія сучасної машини і старої, з великим пробігом, буде достатній вибір, щоб забезпечити захист від усіх негативних факторів.

1. Quartz 9000 - для найсучаснішої лінійки транспортних засобів з турбінами і багатоклапанних головками циліндрів.

2. Quartz Ineo - напівсинтетичний продукт з максимально широким спектром застосування для автомобілів середньої цінової категорії. Допомагає з запуском двигуна в зимовий період.

3. Quartz Racing - рекомендовані в першу чергу для власників німецьких автомобілів BMW серії М.

4. Quartz 7000 - універсальне і дизельне масло для високонавантажених силових установок з прямим уприскуванням палива.

5. Quartz 5000 - доступна мінеральна лінійка для найвимогливіших транспортних засобів.

6. Total Classic - самий універсальний продукт в лінійці виробника.

Будь-яке масло відповідає заявленим технічним і експлуатаційним характеристикам. Але, продукт Total буде працювати на всі 100%, тільки в разі грамотного вибору відповідно до рекомендацій заводу виробника транспортного засобу.

З повним асортиментом даного бренду, Ви можете ознайомитися перейшовши на сторінку Total.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок