Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила Castrol у магазинах Автоєвротрейд

Автор: Дата: 08.10.2021 Просмотрів: 317 Коментари: 0


Автомастила Castrol в магазинах АвтоЄвроТрейд

Самостійні пошуки на відповідь, яке моторне масло краще для вашої машини, обов'язково приведуть до торгової марки Castrol. А подальше вивчення асортименту, технічних і експлуатаційних характеристик дозволять отримати більш розширену інформацію. Саме цей бренд можна часто зустріти серед технічних спонсорів на різного роду гонках і випробуваннях двигунів на витривалість.

Основні функції мастила Castrol

Будь-яке моторне мало має захищати двигун від всіх можливих негативних факторів експлуатації. Проникати в вузли, покривати деталі тонкої, але міцної масляної плівкою. Не давати двом металевих поверхням контактувати в русі, без прошарку у вигляді мастила. Крім цієї базової характеристики, сучасні, зроблені за технологіями майбутнього масла Castrol володіють і іншими важливими функціями:

1. Захист металевих деталей від корозії і окислення.

2. Підвищення ресурсу роботи ущільнювачів і сальників.

3. Зменшення зазору між зношеними деталями.

4. Підвищення економічних показників в процесі експлуатації.

5. Видалення нагару з камер згоряння і іншого нальоту в картері.

Якщо грамотно і правильно підібрати мастило, воно забезпечить стабільну роботу силової установки практично при будь-яких оборотах колінчастого вала. Лінійка виробника настільки широка, що водієві не буде необхідності зупинятися на компромісному рішенні. Вибір завжди можна зробити гранично точним.

На що впливає в'язкість?

Це основний параметр, за яким вибирають моторне масло для будь-якого двигуна внутрішнього згоряння. Залежно від кількості оборотів колінчастого вала, технологічних зазорів між деталями і безлічі інших змінних параметрів, грамотно підібрана в'язкість дозволить рідини проникати в усі технологічні отвори і добиратися до важливих мастильних вузлів.

Не варто вибирати і купувати масло невідповідної в'язкості, що не розрахованої на мотор вашого транспортного засобу. Навіть якщо це дуже дорогий продукт, він не буде працювати в повній мірі. Велика частина його переваги просто не буде задіяна. Навпаки, невідповідний параметр може привести до наступних негативних наслідків. Висока в'язкість провокує високий тиск в масляній системі, видавлювання прокладок і сальників, прокручування корінних підшипників на шиях колінчастого вала.

Низька в'язкість перетворює мастило в воду, деталі працюють з масляним голодуванням, перегріваються і практично миттєво виходять з ладу. Вибираючи свій варіант Castrol, в першу чергу необхідно звертати увагу на необхідну виробником авто в'язкість продукту.

Можливості випускаємої лінійки мастил

На даний момент відомий у всьому світі виробник випускає три комерційні бренди. Кожен має свої особливості і гідності при експлуатації. Комплексне рішення підбирається власником машини, грунтуючись на індивідуальних перевагах і особливостях експлуатації машини. Кожен водій мріє, щоб його двигун можна було ремонтувати якомога рідше. А пробіг на одній заправці картера був збільшений. З продукцією Castrol від офіційного дилера в Україні компанії АЄТ це цілком реально.

1. EDGE - найсучасніша лінійка розрахована на компактні і високо спритні двигуни з надувом і каталітичними фільтрами вихлопних газів. Збалансований комплекс присадок, в деяких випадках, допускає використання продукту зі збільшеним пробігом авто. Лінійка складається з синтетичних масел нового покоління.

2. MAGNATEC - індивідуальна розробка інженерів компанії, над якою вони працювали десять років. Мета, яку вони досягли, дозволить власникам машин не побоюватися за деталі, на самому початку старту силової установки. Мастило немов прилипає до поверхні металу, і затримується на ній протягом тривалого часу.

3. GTX - універсальне масло для бензинових, дизельних і моторів, що працюють на газовій суміші. Підтримує всі деталі в оптимальній чистоті, щоб нагар і інші відкладення не сприяли передчасного зносу двигуна. Має мінімальну природну зольність.

Продукція Castrol орієнтована на широкого споживача. У лінійці є мастила для сучасних спортивних машин, звичайних міських, і автомобілів з великим пробігом. Спеціальні присадки допомагають частково компенсувати зазори, які виникли в процесі зносу деталей. Повернути машини частина технічних характеристик, щоб продовжити експлуатацію без ризику аварійної зупинки далеко від дому.

Так чи варто зупинятися на маслі Сastrol?

Виробник стрімко розвивається і одночасно дотримується класичних, перевірених часом рішень. Має як дорогі, так і доступні для споживача марки моторної мастила. Якщо використовувати Castrol з покупкою нового автомобіля, мастило подарує максимально можливий ресурс силовій установці. 

З повним асортиментом даного бренду, Ви можете ознайомитися перейшовши по ссилочку Сastrol.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок