Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Де краще усього купувати акумулятор?

Автор: Дата: 17.06.2019 Просмотрів: 775 Коментари: 0

Особистий транспорт в сучасному місті, це можливість зробити своє життя комфортніше і менше витрачати часу на дорогу. Але, в автомобілі є певні частини, які необхідно періодично міняти. Із заміною акумулятора обов'язково зіткнеться як молодий, так і досвідчений водій. Якщо раніше питання про те, де робити покупку практично не стояло, то в наш час крім ринку і звичайних магазинів з'явилося ще кілька можливостей, де водієві можуть запропонувати купити АКБ.

Потенційно небезпечні місця

До них сміливо можна віднести невеликі стенди у заправних станцій, практично всі ринки, де торгівля ведеться з тимчасової точки або прямо з вантажної машини. А також одноразові сайти, що пропонують дуже обмежений асортимент з максимально привабливою ціною для споживача. Але, чому не варто купувати акумулятор в таких місцях?

Все дуже просто, тут водієві просто можна підсунути не тільки прострочену або пошкоджену під час транспортування продукцію, але і відверту підробку. Коли китайський продукт видають за європейський, з максимально якісною підробкою етикетки. Крім цього, усі акумулятори повинні зберігатися при певних температурних умовах. Про що ніколи не думають ринкові працівники і продавці уздовж доріг.

Переваги покупки у дилера

Заводи виробники акумуляторної продукції ніколи не співпрацюють з продавцями з ринку. Так як вони не можуть забезпечити продукції спеціальні умовами зберігання. Крім цього, у дилера, такого як компанія АвтоЕвроТрейд, є й інші переваги для звичайних водіїв:

1. Практично повний асортимент від будь-якої торгової марки. Це одна з умов, завдяки якому компанії отримують мінімальну вартість на продукцію. Для водія тут криються відразу дві переваги. Він отримує оригінальну продукцію без завищеної ціни, і у нього є можливість вибрати акумулятор з оптимальними технічними характеристиками, рекомендованими виробником авто.

2. Тільки оригінальна продукція, з мінімальними строками виконання. Від виробника акумуляторів вироби надходять в Україну безпосередньо, уникаючи численні невеликі фірми з оптових продажів. Кожна з яких по трохи, але затримує корпус у дорозі. Короткий за часом шлях транспортування не псує вироби, і вони дуже швидко потрапляють на спеціально зроблений склад.

3. Гарантійні зобов'язання не гірше заводських. Компанія АЕТ домоглася від всіх постачальників акумуляторної продукції, щоб їхні товари на території України мали такі самі гарантії, як і в рідній країні. Вибираючи АКБ для своєї машини, водій може бути абсолютно впевнений, що з настанням гарантійного випадку обмін або повернення грошей не змусить себе довго чекати. Але, заради справедливості хочеться відзначити, шлюб велика рідкість в продажах дилера.

4. Всі працівники проходять спеціальне навчання, щоб давати грамотні консультації водіям. Покупцеві ніколи не запропонують замовити найдорожчий акумулятор, якщо в цьому не буде потреби. Для більшості транспорту на території України цілком достатньо АКБ середньої цінової категорії і одного з бюджетних представників батарей.

5. Як уже було раніше помічено, широкий асортимент продукції відразу декількох торгових марок. Це дозволяє зробити вибір не тільки на користь оптимального за характеристиками АКБ, а й віддати перевагу вітчизняним, європейським або азіатським виробникам.

6. Мінімальна вартість, тільки оригінальна продукція, грамотна консультація та великий вибір - головні переваги офіційного дилера. При чому якісні АКБ доступні не тільки для водіїв в Києві, а й по всій території нашої країни.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок