Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Мото акумулятор Varta PS AGM (TTZ10S-BS) 12V 8Ah 150A L+

МОТО АКУМУЛЯТОР VARTA Powersports AGM 508 901 015 (TTZ10S-BS) 12V 8Ah 150A L+

Якісний акумулятор для мотоцикла повинен володіти багатьма достоїнствами, щоб гарантувати роботу двигуна в широкому діапазоні температур. Зроблений у Німеччині, акумулятор VARTA Powersports AGM 8A/h гідно оцінили не тільки на батьківщині і по всій території Європи, але і на Україні. У невеликому за розмірами корпусі з низькою базою ховається стартерний струм силою в 150 Ампер. Такі показники припадуть до вподоби не тільки для скутера або мотоцикла, але й квадроцикла, призначеного для їзди в зимових умовах. Сили струму вистачить для запуску двотактного або чотиритактного двигуна з об'ємом циліндра від 50 до 125 см3.

Батарея з максимальним захистом від трясіння і вібрації надходить у продаж в сухозаряженном стані. Саме такий стан пластин найкраще вберігає їх від передчасної корозії під час вимушеного простою перед продажем. Технологія Freshpack передбачає, що покупець самостійно заллє електроліт із упаковки додається. Це настільки простий процес, що на нього не потрібно більше ніж 1 хвилина. Через 30 хвилин вся рідина абсорбується, і АКБ VARTA Powersports AGM 8A/h готовий до подальшої експлуатації.

Якщо грамотно підібрати джерело харчування щодо технічних рекомендацій двоколісного транспортного засобу, покупка може прослужити не менше 5 років з моменту установки. Для цього не потрібно доливати дистильовану воду. Цілком достатньо просто підтримувати нормальний рівень заряду, і не допускати простою без відключення клеми більше ніж 1 тиждень. Виріб спочатку розраховане на циклічну роботу в режимі міста і сезонний простий у холодну пору року.

Для ознайомлення з усією продукцією цього виробника перейдіть в розділ Varta (мото).

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Мотоциклетний
Ємність, A/h 8
Пусковий струм, А 150
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 150x87x93
Відгуки (2)
Мото акумулятор Varta PS AGM (TTZ10S-BS) 12V 8Ah 150A L+
(5/5)
Дякую, приїхав вчасно, ніяких пошкоджень в процесі перевезення не отримав. Все комплектне, навіть кріплення для фіксації силових проводів. Дрібниця, а приємно, що виробник подбав про них.
Мото акумулятор Varta PS AGM (TTZ10S-BS) 12V 8Ah 150A L+
(5/5)
Трудно было найти в своём городе нормальный, качественный и долговечный аккумулятор от европейского производителя. Были небольшие сомнения относительно покупки в интернет-магазине, но они полностью развеялись, после установки АКБ на Скутер. Очень высокий стартерный ток, и чувствуется, что корпус очень прочный и надёжный.
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок