Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Мото акумулятор Varta PS AGM (YTX9-BS) 12V 8Ah 135A L+

  • Артикул: 508 012 008
  • GTIN:
  • MPN:

МОТО АКУМУЛЯТОР VARTA Powersports AGM 508 012 008 (YTX9-BS) 12V 8Ah 135A L+

Серія акумуляторів для мотоциклів від знаменитого виробника з Німеччини відрізняється особливою стійкістю до негативних факторів експлуатації. Зроблені за технологією Absorbent Glass Mat, вони мають особливо міцну структуру пакетів пластин. Менш схильні до перепадів високих і низьких температур. Акумулятор VARTA Powersports AGM 8A/h може нормально працювати в умовах підвищеної трясіння і вібрації від одноциліндрового двигуна з повітряним охолодженням. Занижена база пластикового корпуса краще всього підходить для сучасних скутерів з об'ємом двигуна від 50 до 125 см3.

Якщо власник двоколісного транспортного засобу планує встановити на раму сигналізацію, додаткове світло, батарея чудово витримає збільшені навантаження. Рекордно високий стартерний струм в 135 Ампер дозволить запустити мотор за допомогою електричного стартера з частковим розрядом АКБ. А також у разі, якщо ви продовжуєте їздити на мотоциклі або скутері в зимовий час при негативних температурних показниках. Корпус з абсорбованим електролітом можна розміщувати в похилому стані, це ніяк не вплине на нормальну роботу джерела живлення.

АКБ VARTA Powersports AGM 8A/h - це сучасна розробка досвідчених німецьких інженерів і хіміків, спрямована на підтримку всіх технічних характеристик джерел живлення, незважаючи на негативні фактори експлуатації. Навіть якщо користуватися транспортним засобом тільки в міському режимі, і використовувати електричний стартер постійно, це не буде причиною зменшення терміну експлуатації мінімум 5 років моменту його покупки. При необхідності, АКБ витримує сезонний простий без циклічного навантаження в 6 місяців.

Для ознайомлення з усією продукцією цього виробника перейдіть в розділ Varta (мото).

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Мотоциклетний
Ємність, A/h 8
Пусковий струм, А 135
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 152x88x106
Відгуки (2)
Мото акумулятор Varta PS AGM (YTX9-BS) 12V 8Ah 135A L+
(5/5)
Купив замість рідного свинцево-кислотного. Ще не маю досвіду роботи з технологією абсорбованого електроліту. Але за описами дуже подобається. Магазин молодець, дуже якісно запакував акумулятор для пересилання, нічого не пошкодилося.
Мото акумулятор Varta PS AGM (YTX9-BS) 12V 8Ah 135A L+
(5/5)
Приехал в магазин, консультанты помогли с выбором. Помогли его подготовить и установить на скутер. Запустился с первой попытки. Полностью доволен сервисом и качеством аккумулятора. Судя по рекомендациям в интернете, будет служить минимум 5 лет. Раньше обычный кислотный приходилось менять каждые 2 года.
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок