Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A

  • Артикул: TPP190L
  • GTIN: 351
  • MPN:

Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A

Український виробник стартерних акумуляторних батарей Мегатекс ось вже багато років займається удосконаленням своєї продукції, постійно поліпшують технологію виробництва.

Багато водіїв великовантажних машин знайомі з торговою маркою TOP CAR. Інтернет-магазин представляє нову вдосконалену лінійку акумуляторних батарей TOP CAR Premium. Перевірений кращими фахівцями і особистим досвідом товар, АКБ гарантує надійність під час експлуатації в будь-яких умовах.

Продукція пройшла стандартну процедуру отримання сертифіката якості, і була визнана такою, що повністю відповідає заявленим характеристикам. А регулярні внутрішні перевірки якості у ВТК повністю виключають надходження бракованої продукції на полиці магазинів. У зв'язку з цим компанія не боїться давати дворічну гарантію на представлену продукцію.

Компанія АвтоЕвроТрейд надає сервісну гарантію 18 місяці від дати виробництва. І ми обіцяємо, що у випадку гарантійного випадку, замінимо браковану продукцію на нову.

Акумулятор має ряд унікальних переваг, які допомагають йому виділитися на тлі інших брендів. Виготовлений вітчизняним виробником, він ідеально пристосований для експлуатації на наших дорогах і в умовах клімату, властивого нашим широтам.

Основні переваги продукції:

- розширена гарантія 18 місяці з дати виробництва;

- номінальна сила напруги 12 вольт;

- пускова потужність 1200 А;

- гарантований пуск двигуна при критичних= температурних показниках;

- розраховані на застосування в вантажних автомобілях середньої й великої тоннажності.

Для ознайомлення з усією продукцією даного виробника перейдіть у розділ Top Car Premium (Топ Кар Преміум).

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Вантажний
Ємність, A/h 190
Пусковий струм, А 1200
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 513x233x233
Гарантія 12 місяців
Відгуки (9)
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(4/5)
Купил на фуру. Нужно было срочно, так как товар скоропортящийся. Брал из того что было под рукой. Доставку организовали оперативно и помогли с установкой так как я сам был . Качеством обслуживания доволен.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Купили ми такий акб ціна добра ,тай і якість чудова. Навчились і наші робити.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Непогані акумулятори свою роботу виконують на ура.Я довольний цими акб .І фірмою теж .
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Купив собі порадили знайомі .Тай ціна на преміум клас добра .Є гарантія і параметри добрі.Раджу я задоволиний.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Поставив на тягач ,крутять дужу добре.Дали скідку на старі АКБ .За таку ціну і якість кращого ненайдеш.Дякую раджу всім.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Заказали с доставкой в Черкасскую область на строительную технику. Так как она эксплуатируется в постоянном режиме, нужна была достаточно надёжная батарея, точнее парочка. После совета с консультантом, он предложил именно этот вариант. На технике кроме стартёра и дополнительного света для работы в тёмное время суток больше не было никаких приборов. Но, высокий стартовый ток был очень важен. Как показала первая неделя работы, агрегат запускается с первой секунды, чего раньше с ним никогда не было. Вот что значит, действительно качественный аккумулятор.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
В прошлом году на пробу заказали несколько аккумуляторов премиум класса. Всё-таки было сомнение, потянул ли они зарубежную технику. За год активной эксплуатации только положительные отзывы. Заряд держат замечательно, способны нормально храниться в специальных условиях, двигателя запускают с первой секунды работы стартера. Вот сейчас ещё собираемся заказать партию из 12 штук.
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Аккумуляторы обошлись мне намного дешевле, чем планировал изначально покупать на сайте. Уже после оформления со мной связался сотрудник магазина, и спросил, заметил ли я, что магазины выкупает старые аккумуляторы. Слово за слово, и ко мне на следующий день приехали новые батареи. Старые забрали, а я получил полторы тысячи гривен скидки, и меня это очень порадовало! Спасибо, что вы есть!
Вантажний акумулятор TOP CAR Premium 190Ah L+ 1200A
(5/5)
Купив кілька днів назад пару таких на фуру. Сподобалось співвідношення ціни до якості, так як перед покупкою перевірив всі показники акумулятора і все на відмінно, впевнений і пропрацюють не мало. Замовлення зробив без проблем, доставили за кілька годин, викупили старі батареї, чим також дуже задоволений. Всім раджу.
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок