Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Запуск двигуна при розрядженому акумуляторі

Автор: Дата: 04.06.2021 Просмотрів: 1148 Коментари: 0


Зіткнутися з розрядженим акумулятором в автомобілі може як досвідчений водій, так і новачок, який перший рік за кермом. Якщо стандартні варіанти запуску у вигляді прикурювання чи штовхача знають практично всі, то кілька екзотичних способів не тільки здивують, але і можуть допомогти в складних критичних ситуаціях. Фахівець компанії АвтоЕвроТрейд відразу попереджає, що користуватися ними необхідно тільки в крайньому випадку. Так як в більшості випадків, вони допомагають запустити мотор, але не врятувати АКБ.

Акумулятор від побутової техніки

В якості помічника можна використовувати не тільки акумулятор від іншої машини. Якщо так вийшло, що інших автомобілів поблизу немає, але є різноманітна електрична побутова техніка, то можна спробувати викрутитися самостійно. Необхідно підібрати батарею на 12 вольт. Сильний пусковий струм вона дати не зможе. З цього необхідно зробити в такий спосіб.

Підключити маленьку батарейку будь-якими проводами до акумулятора машини згідно полюсів. Почекати 15 хвилин, і запустити двигун в роботу. Якщо силовий агрегат справний, і справа відбувається в теплу пору року, таким способом не один водій зумів викрутитися зі складної ситуації. Ні в якому разі не глушити двигун. Він повинен працювати на середніх або високих оборотах в дорозі мінімум 30-45 хвилин. Цього буде цілком достатньо, щоб компенсувати глибокий розряд.

Греємо акумулятор водою

Ще один спосіб, що допомагає запустити мотор, навіть з частково розрядженим джерелом харчування. Вимагає час і наявність гарячої води. Батарею необхідно зняти з-під капота. Перенести в будинок, і поставити в ємність. Залити гарячою водою, трохи не доходячи до верхньої кришки. Слідкуйте за рівнем рідини, щоб вона не спровокувала коротке замикання.

Періодично зливайте остигнула воду, і доливайте свіжу, гарячу, але температура рідини не повинна перевищувати 60 градусів. Через 30 хвилин АКБ повністю відігріється і гарантовано запустить двигун. Головне не витрачати часу, і після протирання корпусу від вологи оперативно встановити його під капот.

Напоїти батарею алкоголем

Цей спосіб використовувати в самому крайньому випадку. Алкоголь здатний різко стимулювати хімічні реакції всередині пластикового корпусу. Тільки для цього необхідно використовувати обслуговується джерело живлення. Як аперитив можна використовувати розведений спирт, горілку або в чистому вигляді сухе вино без цукру. Досить влити по 30 мл рідини в кожну банку, і почекати 5 хвилин. Двигун запускається, але експлуатувати після цього експерименту свинцево-кислотний джерело живлення не вийде.

В асортименті компанії АвтоЕвроТрейд є дуже великий вибір оригінальної продукції з усього світу. Будь-який водій зможе на заміну зіпсованого АКБ вибрати оптимальний джерело живлення. Щоб він впевнено запускав двигун машини в будь-який час року, не залежно від фактичної температури на вулиці.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок