Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Переваги купівлі акумуляторів у перевірених магазинах

Автор: Дата: 13.11.2019 Просмотрів: 621 Коментари: 0

Багато з нас не можуть відмовитися від звички, що на ринку все коштує набагато дешевше. Цей міф був уже не актуальний на початку 2010 року. А з джерелами живлення ніколи не виправдовував себе в повній мірі. На це є кілька цілком об'єктивних причин. Чому варто купувати акумулятор тільки у перевіреного магазину з репутацією, розповість досвідчений в цьому питанні механік.

Недоліки ринку і відкритих лотків у заправок

Головний недолік відкритих майданчиків у тому, що вони не можуть забезпечити оптимальні умови зберігання. Будь-яка акумуляторна продукція від сучасних виробників може перебувати в режимі «очікування покупця» від 12 до 36 місяців. Залежно від якості збірки і застосовуваних технологій. Але, ці терміни актуальні, якщо температура зберігання і рівень вологості знаходяться в ідеальних межах.

Погодьтеся, що класичний не опалювальний ринок і відкритий лоток біля заправної станції такими умовами не можуть похвалитися. У найкращому разі, корпусу мають захист від прямих крапель дощу. А ось від сонця їх ніщо не захищає. І тоді навіть оригінальна продукція дуже швидко втрачає свої нормальні властивості. Ось чому продаж АКБ на ринку, не супроводжується повноцінною гарантією. У найкращому разі ви отримаєте 12 місяців, замість 24-36 покладених заводом виробником.

Переваги дилера

Тепер поговоримо про офіційні точки продажу, в тому числі і про продавця, у якого в наявності завжди найсвіжіші за термінами виготовлення корпусу, і найширший асортимент продукції. Але, мова піде, в першу чергу, про найважливіше - правильному зберіганні. Компанії ніколи не дадуть статус дилера, якщо у неї немає спеціального складського приміщення. Воно повинно відповідати наступним критеріям якості: температура +18 градусів, вологість не більше 75% і грамотно продумана вентиляція. АвтоЕвроТрейд всім цим суворим критеріям повністю відповідає.

Але, на цьому достоїнства не обмежуються. Наступним, не менш важливим фактом є гарантійні терміни експлуатації. Вони стартують не з дати виробництва, як це було раніше, а з моменту продажу, варто розуміти, введення в експлуатацію джерела живлення. Якщо це не підробка, нормальними гарантійними термінами для вантажних АКБ вважаються 12-18 місяців, а для легкових аналогів 24-36. У рідкісних випадках для самих бюджетних джерел живлення терміни можуть бути знижені до 1 року.

Обережно - підробка

Будь відомий акумуляторний бренд з Європи, Азії та України підробляється. Це варто прийняти за факт, і не тішити себе ілюзіями. Підробка може бути настільки якісною, що визначити її зможе тільки фахівець з великим досвідом. Це ще одна причина не подаватися ажіотажу, і віддавати перевагу в виборі акумулятора у перевіреного часом і тисячами інших покупців магазину. Список офіційних дилерів і точок, яким можна довіряти, найпростіше знайти на сайті бренду. Якому ви віддаєте перевагу. Тоді обраний акумулятор гарантовано прослужить мінімум 5 років, без негативних емоцій з боку водія.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок