Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Переваги придбання акумулятора у магазині

Автор: Дата: 09.12.2019 Просмотрів: 1152 Коментари: 0

В теорії всі ми знаємо, що якісні товари не можуть продаватися на прилавках стихійних ринків, і безпосередньо на узбіччі дороги. Це справедливо можна віднести і до автомобільних акумуляторів. Багато жителів великих міст можуть спостерігати вранці ситуацію, коли по дорозі на роботу уздовж жвавих ділянок як гриби виростають невеликі лотки з акумуляторами від самих різних виробників. Ціни на АКБ будуть значно нижче, ніж в магазинах. Про ризики такої покупки може послужити всього один факт. Середня тривалість життя такої батареї 1 рік.

Чому акумулятори в магазині краще?

Є кілька об'єктивних причин, чому варто віддавати перевагу в купівлі саме в таких торгових точках. Справедливості заради можна додати, щоб до магазину була довіра, яку не так складно перевірити, досить заглянути у відповідний розділ інтернету. Але, зараз піде мова про магазини в цілому:

1. Пластикові корпусу і їх вміст знаходяться під постійним захистом від різкого перепаду температур. Поки батарея не підключена і не відчуває циклічних навантажень, вона повинна зберігатися в постійній температурі, близької до +18 градусів. Тільки в цьому випадку вона може дочекатися свого покупця, і при цьому не втрачати своїх функціональних можливостей.

2. Відсутність прямих сонячних променів. Поліпропілен прекрасно пручається кислотному середовищі експлуатації, витримує значний перепад температур, не тріскається від вібрації і тряски. Але, абсолютно не переносить прямих сонячних променів. Під дією ультрафіолету хімічна структура пластика порушується, він стає крихким. Тільки зберігання в приміщенні може врятувати батарею від майбутніх поломок.

3. Магазини, як правило, співпрацюють з офіційними дилерами. І можуть запропонувати офіційну продукцію за прийнятною ціною. Крім цього, на АКБ поширюється повноцінна заводська гарантія. Що не можуть запропонувати продавці з ринку.

4. На окремо взяті позиції виробники схильні влаштовувати акції. Вони служать приманкою для залучення нових споживачів. Але, для звичайного водія це прекрасна можливість отримати якісний автомобільний акумулятор за зниженою ціною.

Додаткові можливості магазинів

З настанням холодів багато власників автомобілів починають міняти старі, повністю зношені джерела живлення на нові акумулятори. Дуже часто про те, що настав момент зміни АКБ, водії дізнаються вранці, з першим заморознем. Коли залишкового заряду недостатньо, щоб розкрутити колінчастий вал остиглого мотора. У такі моменти вони можуть податися паніці, і купити перший-ліпший акумулятор на ринку або у дороги.

Багато великих магазинів пропонують абсолютно безкоштовну, або за смішні гроші послугу з доставки акумулятора в будь-яку точку міста. Необхідно тільки залишити заявку, і кур'єр сам зв'яжеться з вами. Привезе покупку в будь-яку частину міста у відповідний для покупця час. А старий акумулятор може послужити додатковою знижкою, якщо віддати його кур'єру на переробку. За такою схемою працює магазин АвтоЕвроТрейд, дуже популярний у водіїв в Києві.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок