Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Правильне сервісне обслуговування акумулятора

Автор: Дата: 16.11.2020 Просмотрів: 1570 Коментари: 2

Професійний підхід в значній мірі відрізняється від побутового обслуговування. Як мінімум, в сервісному центрі фахівець озброєний спеціальними інструментами, недоступними звичайному автовласнику. Завдяки приладам і знаням, можна більш ефективно подбати про акумулятор.

Навіщо необхідно сервісне обслуговування?

Все досить просто. Якщо експлуатувати акумулятор без періодичної (сезонної) діагностики, він впевнено відпрацює гарантійний період. Весь інший час буде залежати виключно від удачі. Своєчасна діагностика і виправлення прихованих поломок дозволить збільшити період експлуатації до двох разів.

Крім цього, справна стартерная батарея, це запорука надійності особистого або комерційного транспортного засобу. Водій не буде стикатися з неприємними наслідками раптово сівшого АКБ.

Як часто необхідна діагностика?

Як мінімум, один раз на рік, в період гарантійної експлуатації, і кожні 6 місяців в післягарантійний період. Особливо важливо підготувати акумулятор до зимової експлуатації. Зберегти високий показник струму стартера критично важливо. Щоб не кидати машину на стоянці автомобілів, в особливо холодний день.

Послідовність робіт фахівцем

Перед початком робіт, джерело живлення обов'язково знімається з робочого місця під капотом. Це необхідно зробити з метою безпеки. Всередині пластикового корпусу досить великий обсяг небезпечної кислоти. Далі діагностика і обслуговування відбуваються за таким алгоритмом:

1. Частка і візуальний огляд корпусу акумулятора на предмет фізичних ушкоджень.

2. Перевірка стану джерела живлення вилкою навантаження. Прилад здатний показати максимум інформації про реальний стан пакетів пластин.

3. Якщо необхідно, фахівець зробить десульфатацію пластин. Процес займає час, але дозволить відновити практично повну ємність і силу струму стартера батареї.

4. Зарядка до максимального значення імпульсним зарядним пристроєм.

5. Грамотна установка і захист клем від корозії спеціальним мастилом.

Правильне сервісне обслуговування акумулятора дозволить з упевненістю користуватися автомобілем. У більшості випадків не займає надто багато часу. Повністю виправдовує вкладені кошти. А в побутовому випадку, навантажувальну вилку частково можна замінити звичайним мультиметром.

Коментари

Правильне сервісне обслуговування акумулятора
(5/5)
Отличный Сервис Заезжаю Раз в пол года спасли не одну батарею также ребята подымут с нуля любую батарею РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Правильне сервісне обслуговування акумулятора
(5/5)
Очень полезная информация, особенно для новичков :)
Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок